OnePC Kilopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 6.669 Makaleler 7 Çözümler 9 Yer Türkiye 8 Nisan 2024 #21 QuantumLane dedi: Hocam bayağıdır aktif değilsiniz nasılsınız. Genişletmek için tıkla... İyiyim hocam siz nasılsınız iyi misiniz? Okullar tatil olunca daha yeni yeni girebiliyorum. Okul dershane olunca giremiyorum eskisi gibi. 772281 dedi: Hocam siyah gömlek ve pantolon sırıtmaz asla. Boy ve kilonuza uymazsa da büyüğünü alırsınız evet. Genişletmek için tıkla... Göbeğimi belli etsin istemiyorum hocam.
QuantumLane dedi: Hocam bayağıdır aktif değilsiniz nasılsınız. Genişletmek için tıkla... İyiyim hocam siz nasılsınız iyi misiniz? Okullar tatil olunca daha yeni yeni girebiliyorum. Okul dershane olunca giremiyorum eskisi gibi. 772281 dedi: Hocam siyah gömlek ve pantolon sırıtmaz asla. Boy ve kilonuza uymazsa da büyüğünü alırsınız evet. Genişletmek için tıkla... Göbeğimi belli etsin istemiyorum hocam.
QuantumLane Hectopat Katılım 16 Haziran 2022 Mesajlar 628 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2024 #22 OnePC dedi: İyiyim hocam siz nasılsınız iyi misiniz? Okullar tatil olunca daha yeni yeni girebiliyorum. Okul dershane olunca giremiyorum eskisi gibi. Genişletmek için tıkla... Bende iyiyim derslerinizde başarılar diliyorum.
OnePC dedi: İyiyim hocam siz nasılsınız iyi misiniz? Okullar tatil olunca daha yeni yeni girebiliyorum. Okul dershane olunca giremiyorum eskisi gibi. Genişletmek için tıkla... Bende iyiyim derslerinizde başarılar diliyorum.
OnePC Kilopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 6.669 Makaleler 7 Çözümler 9 Yer Türkiye 8 Nisan 2024 #23 QuantumLane dedi: Bende iyiyim derslerinizde başarılar diliyorum. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam.
QuantumLane dedi: Bende iyiyim derslerinizde başarılar diliyorum. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam.
7 772281 Centipat Katılım 4 Nisan 2024 Mesajlar 372 8 Nisan 2024 #24 OnePC dedi: İyiyim hocam siz nasılsınız iyi misiniz? Okullar tatil olunca daha yeni yeni girebiliyorum. Okul dershane olunca giremiyorum eskisi gibi. Göbeğimi belli etsin istemiyorum hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam lacivert ve beyaz eder ya. Keten siyah büyük bir gömlek alırsanız belli etmeyecektir.
OnePC dedi: İyiyim hocam siz nasılsınız iyi misiniz? Okullar tatil olunca daha yeni yeni girebiliyorum. Okul dershane olunca giremiyorum eskisi gibi. Göbeğimi belli etsin istemiyorum hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam lacivert ve beyaz eder ya. Keten siyah büyük bir gömlek alırsanız belli etmeyecektir.
OnePC Kilopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 6.669 Makaleler 7 Çözümler 9 Yer Türkiye 8 Nisan 2024 #25 772281 dedi: Hocam lacivert ve beyaz eder ya. Keten siyah büyük bir gömlek alırsanız belli etmeyecektir. Genişletmek için tıkla... Keten mi alayım illa? Diğerleri çok mu kötü olur?
772281 dedi: Hocam lacivert ve beyaz eder ya. Keten siyah büyük bir gömlek alırsanız belli etmeyecektir. Genişletmek için tıkla... Keten mi alayım illa? Diğerleri çok mu kötü olur?
EmirOfRivia1453 Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 1.204 Çözümler 6 8 Nisan 2024 #26 Kömür siyah takım elbise.
7 772281 Centipat Katılım 4 Nisan 2024 Mesajlar 372 8 Nisan 2024 #27 OnePC dedi: Keten mi alayım illa? Diğerleri çok mu kötü olur? Genişletmek için tıkla... Bence diğerleri göbek gösterir hocam. Zaten mağazadan alırsanız denersiniz.
OnePC dedi: Keten mi alayım illa? Diğerleri çok mu kötü olur? Genişletmek için tıkla... Bence diğerleri göbek gösterir hocam. Zaten mağazadan alırsanız denersiniz.