Düğünde takmak için RP e-PIN kodu nereden bulunur?

MoxyDesign

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus Tuf RX 5600 XT
Ryzen 5 3600
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar çok sevdiğim bir abimin düğününe gideceğim, kendisi LoL'de premdir. Fazla bir şey takmamı istemiyor, ben de RP epin kodu takmak istiyorum. Şu eskiden Migros'larda falan satılan nerede bulabilirim bilen var mı?

Arkadaşlar çok sevdiğim bir abimin düğününe gideceğim, kendisi LoL'de premdir. Fazla bir şey takmamı istemiyor, ben de RP epin kodu takmak istiyorum. Şu eskiden Migros'larda falan satılan nerede bulabilirim bilen var mı?
Hocam düğün ne zaman? Eğer gelecekse internette fiziksel kart bulabilirsiniz. Gelmeyeceğini düşünüyorsanız da marketlere bakabilirsiniz.

Hocam düğün ne zaman? Eğer gelecekse internette fiziksel kart bulabilirsiniz. Gelmeyeceğini düşünüyorsanız da marketlere bakabilirsiniz.

Düğün 20'sinde 18'inde yola çıkacağım şehir dışında bugünü saymazsak 3 gün var.

Hacım internetten bir key al zarfa koy as damada. Kart şeklinde olanı aramana değmez.
ikonik olsun istiyorum acaba key alıp photoshopla arkaya yazıp kırtasiyeden çıkartsam olur mu ama kartonumsu kalın bi şeye çıkartmam lazım

Bence kağıt para asar gibi e-pin'i kağıt formunda as, daha ikonik olur.

Düğün 20'sinde 18'inde yola çıkacağım şehir dışında bugünü saymazsak 3 gün var.

ikonik olsun istiyorum acaba key alıp photoshopla arkaya yazıp kırtasiyeden çıkartsam olur mu ama kartonumsu kalın bi şeye çıkartmam lazım
Hocam mukavvaya yazdırabiliyorsaniz mükemmel olur :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı