Düğünlerde Dans ve Oynama

Makaleler
2
Arkadaşlar, yarın bir akrabanın düğünü var, bir kızı dansa kaldırmayı planlıyorum, şimdi düğünde Karadeniz havaları çalacak, basit bir şekilde oynuyorlar ama ben hiç hayatımda oynamadım. Şimdi arkadaşlar sorunum şu: Ben hiç oynamadım, bir de hiç dans etmedim, ne yapabilirim? Yarın olduğu için ona göre taktik bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum, düğünde bir kıza açılmanı tavsiye etmem, teyzeler de geliyor, ebeveynler de geliyor, riskli işlem.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kanka iki üç parmak şıklat omuzlar sürekli oynayacak durmak yok. Durursan çaktırma yola devam .
Şaka bir yana bilmiyorsan oynama Karadeniz havalarını. Yani orataya olursa kalkarsın belki ama horon falan hiç uğraşma otur izle.
Köşeye çeker belki. Ebeveynler biraz sıkıntı işte geliyolar değişik değişik gülüyolar bi' kızla konuştuğunda.

Adam noluyo ne diyon *** demese iyidir

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…