Düğünlerde oynar mısınız?

Düğünlerde oynar mısınız?

• Oy verenlerin toplamı
    186
Yabancı varsa utangaçlık ve saygıdan oynamam. Ama eş dost akraba düğünümü ortalığı toz duman ederiz babam amcalarım ve kuzenlerimle.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
.

Hangi kültürün dansı? Bayıldım dans şekline. Ben hiç oynamam. Kaçarım hatta. Çok teşekkür ederim.

@706143 bir tane düğün müziği atar mısınız? Rica etsem oynak bir şey olsun. Çalsın müzik oynayalım.
Düğünlerde dinlemekten gına gelen bir müzik atayım
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sizin sayenizde evdekilerle oynayacağım. Şuan hem çalıyor hem de yazıyorum. Çok teşekkür ederim. Sağ olunuz.

Uyarı almışdım kusura bakmayın. @Fahri Tunahan O Kafkaz dansıdır. Azerbaycanda yapılan. Bu arada bilmiyorsanız ben Azerbaycanlıyım arkadaşlar. Kafkaz ülkeleri nedir diye sorucaksanızda.

1. Azerbaycan,
  2. Gürcistan,
  3. Gürcistan'a bağlı Abhazya, Güney Osetya,
  4. Azerbaycan'a bağlı Karabağ.
  5. Dağıstan,
  6. Çeçenya,
  7. Kabartay-Balkarya,
  8. Kuzey Osetya,
  9. Adigey,
  10. İnguşya,
  11. Karaçay-Çerkesya.

Sıralamada ermenistanda varda ben saymıyorum. Ülke olarak orayı Azebaycan toprakları üzerine kurulmuş bir devlet.

Asıl siz kusura bakmayın, internet ile ilgili sıkıntı yaşadım. Güzel bilgileriniz için çok teşekkür ederim. Dans şeklini bayıldığımı tekrar dile getirmek isterim. Azerbaycan'ın insanları çok cana yakındırlar, küçükken babam söylemişti. Gerçekten de öyle. Örneğin siz, çok iyisiniz. Her zaman mutlu olun. Allah razı olsun.

Genellikle düğünlerde oynarım, zorla kaldırırlar. Oynamak istemesen de buraya oturmaya mı geldin derler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…