XEfe.Bey Kilopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 7.524 Makaleler 2 Çözümler 2 3 Ağustos 2022 #1 Arkadaşlar, dükkanın içine kuş girdi, birbirimize bakınca birden hızlıca kanat çırpıp bir yere saklandı. Atölye olduğu için her yerde eşya ve örtü var. Ben bu kuşu nasıl bulup çıkarabilirim, dükkanın içinde ölebilir mi?
Arkadaşlar, dükkanın içine kuş girdi, birbirimize bakınca birden hızlıca kanat çırpıp bir yere saklandı. Atölye olduğu için her yerde eşya ve örtü var. Ben bu kuşu nasıl bulup çıkarabilirim, dükkanın içinde ölebilir mi?
zBurakhan Megapat Katılım 25 Eylül 2016 Mesajlar 426 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2022 #2 Acaba telefonda kuş sesleri açmak fayda sağlayacak mı? şahsen benim kuşumu evde bullamadığımda bu yöntem her seferinde işe yarıyordu
Acaba telefonda kuş sesleri açmak fayda sağlayacak mı? şahsen benim kuşumu evde bullamadığımda bu yöntem her seferinde işe yarıyordu
6 68515 Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 1.437 Çözümler 14 3 Ağustos 2022 #3 Kapı girişine ekmek taneleri veya yem atıp seslenmeye başla, illa ki gelecektir geldiği zaman yapacağın şeyi biliyorsun.
Kapı girişine ekmek taneleri veya yem atıp seslenmeye başla, illa ki gelecektir geldiği zaman yapacağın şeyi biliyorsun.
3 350070 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Aralık 2017 Mesajlar 10.605 Makaleler 4 Çözümler 41 3 Ağustos 2022 #4 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
schtephan Decapat Katılım 13 Temmuz 2022 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2022 #5 350070 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla...
350070 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla...
XEfe.Bey Kilopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 7.524 Makaleler 2 Çözümler 2 3 Ağustos 2022 #6 zBurakhan dedi: Acaba telefonda kuş sesleri açmak fayda sağlayacak mı? şahsen benim kuşumu evde bullamadığımda bu yöntem her seferinde işe yarıyordu Genişletmek için tıkla... 68515 dedi: Kapı girişine ekmek taneleri veya yem atıp seslenmeye başla, illa ki gelecektir geldiği zaman yapacağın şeyi biliyorsun. Genişletmek için tıkla... Deneyim bir hocam, inşallah çıkar. Sevaba girmiş olursunuz.
zBurakhan dedi: Acaba telefonda kuş sesleri açmak fayda sağlayacak mı? şahsen benim kuşumu evde bullamadığımda bu yöntem her seferinde işe yarıyordu Genişletmek için tıkla... 68515 dedi: Kapı girişine ekmek taneleri veya yem atıp seslenmeye başla, illa ki gelecektir geldiği zaman yapacağın şeyi biliyorsun. Genişletmek için tıkla... Deneyim bir hocam, inşallah çıkar. Sevaba girmiş olursunuz.