E EfFee Femtopat Katılım 9 Temmuz 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2024 #1 Arkadaşlar duelshock 4 kolu PS4'e bağlanmıyor kola reset attım ama olmadı. Başka bir çaresi var mı?
ardabardakarda Hectopat Katılım 1 Ekim 2022 Mesajlar 385 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2024 #2 EfFee dedi: Arkadaşlar duelshock 4 kolu PS4'e bağlanmıyor kola reset attım ama olmadı. Başka bir çaresi var mı? Genişletmek için tıkla... Kabloyu tak eğer Bluetooth ile bağlantı yaptıysan başka cihazlara o cihazlardan kolu kaldır ardından PS4'ü üstündeki düğmeden aç.
EfFee dedi: Arkadaşlar duelshock 4 kolu PS4'e bağlanmıyor kola reset attım ama olmadı. Başka bir çaresi var mı? Genişletmek için tıkla... Kabloyu tak eğer Bluetooth ile bağlantı yaptıysan başka cihazlara o cihazlardan kolu kaldır ardından PS4'ü üstündeki düğmeden aç.
Michael_Myers Centipat Katılım 19 Haziran 2024 Mesajlar 739 Çözümler 7 9 Temmuz 2024 #3 Kablo ile bağlamayı deniyorsun değil mi?
R Rüzgarck Picopat Katılım 20 Haziran 2024 Mesajlar 520 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2024 #4 EfFee dedi: Arkadaşlar duelshock 4 kolu PS4'e bağlanmıyor kola reset attım ama olmadı. Başka bir çaresi var mı? Genişletmek için tıkla... Data aktarımı olan bir kablo ile PS4 e USB ile takıp koldaki PS tuşuna basın. Baglanacakdir
EfFee dedi: Arkadaşlar duelshock 4 kolu PS4'e bağlanmıyor kola reset attım ama olmadı. Başka bir çaresi var mı? Genişletmek için tıkla... Data aktarımı olan bir kablo ile PS4 e USB ile takıp koldaki PS tuşuna basın. Baglanacakdir
E EfFee Femtopat Katılım 9 Temmuz 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2024 #5 ardabardakarda dedi: Kabloyu tak eğer Bluetooth ile bağlantı yaptıysan başka cihazlara o cihazlardan kolu kaldır ardından PS4'ü üstündeki düğmeden aç. Genişletmek için tıkla... Yine olmadı Michael_Myers dedi: Kablo ile bağlamayı deniyorsun değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet Rüzgarck dedi: Data aktarımı olan bir kablo ile PS4 e USB ile takıp koldaki PS tuşuna basın. Baglanacakdir Genişletmek için tıkla... Olmadı maalesef Bluetooth'da sorun olabilir mi beyler acil yardım Son düzenleme: 9 Temmuz 2024
ardabardakarda dedi: Kabloyu tak eğer Bluetooth ile bağlantı yaptıysan başka cihazlara o cihazlardan kolu kaldır ardından PS4'ü üstündeki düğmeden aç. Genişletmek için tıkla... Yine olmadı Michael_Myers dedi: Kablo ile bağlamayı deniyorsun değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet Rüzgarck dedi: Data aktarımı olan bir kablo ile PS4 e USB ile takıp koldaki PS tuşuna basın. Baglanacakdir Genişletmek için tıkla... Olmadı maalesef Bluetooth'da sorun olabilir mi beyler acil yardım
Michael_Myers Centipat Katılım 19 Haziran 2024 Mesajlar 739 Çözümler 7 9 Temmuz 2024 #6 Bluetooth da sorun olsa kablo bağlantısı olurdu. Farklı bir sorun var.