Dün çalışan fan bugün çalışmıyor

Daha fazla  
YouTube'da birkaç tane video gördüm pas önleyici falan sürüyor falan falan ama ne pas önleyicim ne de başka bir şeyim. Direkt çözüm olarak yeni fan almayı düşündüm ama yarın bir bilgisayarcıya gidip göstereceğim ama ondan önce bir sorayım dedim belki yeni fana gerek kalmaz. İyi günler iyi forumlar.

Fan nereye bağlı? Fanın bağlı olduğu yerde başka fanlar bağlı mı? Eğer bağlıysa o fanlar dönüyor mu? Fanın bağlı olduğu kontrölcüde başka yuvalar varsa o yuvalara takıp deneyin. Yine çalışmıyorsa fanı komple söküp ayrı bir 12 Volt verin. Fan dönecek mi?

Fan nereye bağlı? Fanın bağlı olduğu yerde başka fanlar bağlı mı? Eğer bağlıysa o fanlar dönüyor mu? Fanın bağlı olduğu kontrölcüde başka yuvalar varsa o yuvalara takıp deneyin. Yine çalışmıyorsa fanı komple söküp ayrı bir 12 Volt verin. Fan dönecek mi?

Hocam şöyle ki 2 fan var PC de 1. çok önceden çalışmıyordu arka taraftaydı o şimdi de öndeki çalışmıyor fan karta bağlı yani kablolar onu gösteriyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı