Dün gece olan internet sabah kullanılamıyor

ekin asilsoy

Megapat
Daha fazla  
Merhabalar. Dün gece kullandığım internet sabahleyin çalışmıyordu. Modemde internet ışıkları yanmıyor şu an. Apartmanda komşularda da aynı problem varmış. Türk Telekom'u aradım arıza kaydı oluşturdum ama buraya da bir sormak istedim. Fotoğraftaki sorunla alakalı olabileceğini düşündüm ama binada diğer dairelerde de olmadığını öğrenince genel bir sorun olabileceğini düşündüm. Bu konu hakkındaki düşünceleriniz nedir acaba? Sorun neden kaynaklı olabilir?

Dosya Ekleri

• A8F12243-19D4-4873-85D6-E81F4A20A54D.jpeg
    190,4 KB · Görüntüleme: 57
Buna biz bir şey diyemeyiz ben vodafone kullanıyorum bizim apartmanda buna benzer bir sorun olmuştu gelip çözdüler.

Yani benlik ya da bilgisayarda bir ayarlık bir durum değildir yani o zaman. Çünkü az önce sorununuz çözümlenmiştir diye mesaj geldi ama sorun çözülmemişti tekrardan arıza kaydını yeniledim.

Apartmanımız aile apartmanı apartmanda elektrik var. Dayım bizde de internet yok deyince bizim burada arıza olabileceğini düşündüm yoksa benlik bir sıkıntı var sanıyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…