1 166307 Kilopat Katılım 2 Mayıs 2017 Mesajlar 2.418 Makaleler 1 Çözümler 8 17 Aralık 2020 #31 Uyur gezerlik yapmışım. Mutfakta yerde yatarken bulmuşlar.
İbrahim Gürel Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 3.964 Çözümler 12 Yer Ankara 17 Aralık 2020 #32 hadwiger dedi: Kulaklığımı takıp mis gibi uyudum. Burçlara inanan da ne bileyim yani... Genişletmek için tıkla... Öyle demeyin ben geçen burcum gereği adam bıçakladım(!) EE koç olmak bunu gerektirir(!)
hadwiger dedi: Kulaklığımı takıp mis gibi uyudum. Burçlara inanan da ne bileyim yani... Genişletmek için tıkla... Öyle demeyin ben geçen burcum gereği adam bıçakladım(!) EE koç olmak bunu gerektirir(!)
Azulaa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 4.319 Makaleler 3 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2020 #33 Normalde gece 4-5 arası uyuyan ben saat 12'de uyudum. Mışıl mışıl. Bebekler gibi.
İbrahim Gürel Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 3.964 Çözümler 12 Yer Ankara 17 Aralık 2020 #34 166307 dedi: Uyur gezerlik yapmışım. Mutfakta yerde yatarken bulmuşlar. Genişletmek için tıkla... Patron mide acıkınca ayaklara emir vermiş "Derhal mutfağa git" diye.
166307 dedi: Uyur gezerlik yapmışım. Mutfakta yerde yatarken bulmuşlar. Genişletmek için tıkla... Patron mide acıkınca ayaklara emir vermiş "Derhal mutfağa git" diye.
1 166307 Kilopat Katılım 2 Mayıs 2017 Mesajlar 2.418 Makaleler 1 Çözümler 8 17 Aralık 2020 #35 İbrahim Gürel dedi: Patron mide acıkınca ayaklara emir vermiş "Derhal mutfağa git" diye. Genişletmek için tıkla... Yok ya kabus görüyordum, mutfaktaydım kabusta. Gerçekten de gitmişim.
İbrahim Gürel dedi: Patron mide acıkınca ayaklara emir vermiş "Derhal mutfağa git" diye. Genişletmek için tıkla... Yok ya kabus görüyordum, mutfaktaydım kabusta. Gerçekten de gitmişim.
İbrahim Gürel Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 3.964 Çözümler 12 Yer Ankara 17 Aralık 2020 #36 166307 dedi: Yok ya kabus görüyordum, mutfaktaydım kabusta. Gerçekten de gitmişim. Genişletmek için tıkla... Bir iç yanması, gece gece canın sucuk ekmek çekmesi yok mu yani?
166307 dedi: Yok ya kabus görüyordum, mutfaktaydım kabusta. Gerçekten de gitmişim. Genişletmek için tıkla... Bir iç yanması, gece gece canın sucuk ekmek çekmesi yok mu yani?
gleran Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 5.273 Çözümler 4 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2020 #37 Furkan Konca dedi: Dün gece uyuyamayan var mı? Veya bir sürü rüya gören. Oğlak burcunda olmuş sanırım bu olay. Genişletmek için tıkla... Astrologdan sonrasini okumadim.
Furkan Konca dedi: Dün gece uyuyamayan var mı? Veya bir sürü rüya gören. Oğlak burcunda olmuş sanırım bu olay. Genişletmek için tıkla... Astrologdan sonrasini okumadim.
King Weathers Decipat Zamanın Tanığı Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 1.180 Çözümler 5 17 Aralık 2020 #38 Bu arada dün gece insanların bilmem ne tutulması yüzünden uyumadığını söyleyenler ağır cahildir. Şu burç saçmalıklarına inanmayın.
Bu arada dün gece insanların bilmem ne tutulması yüzünden uyumadığını söyleyenler ağır cahildir. Şu burç saçmalıklarına inanmayın.
Egepat1 Hectopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 34 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2020 #39 Furkan Konca dedi: Dün gece uyuyamayan var mı? Veya bir sürü rüya gören. Oğlak burcunda olmuş sanırım bu olay. Genişletmek için tıkla... Bende de oldu. Çok garip.
Furkan Konca dedi: Dün gece uyuyamayan var mı? Veya bir sürü rüya gören. Oğlak burcunda olmuş sanırım bu olay. Genişletmek için tıkla... Bende de oldu. Çok garip.
A Ali Pınar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 5.084 Makaleler 1 Çözümler 56 17 Aralık 2020 #40 Burçlarla ilgili bilim dalı bile var İnanan vardır, saygı duyarım ama fikrim sorulacak olursa saçmalıktan başka bir şey değildir. Evdeki 3 kişi de oğlak burcu, hepsi de mışıl mışıl uyuyordu.
Burçlarla ilgili bilim dalı bile var İnanan vardır, saygı duyarım ama fikrim sorulacak olursa saçmalıktan başka bir şey değildir. Evdeki 3 kişi de oğlak burcu, hepsi de mışıl mışıl uyuyordu.