Sakar TV Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2014 Mesajlar 1.140 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2014 #1 Dün Technopat'a girmiştim. Sonra biraz oyun oynadım ve Technopat'a giremedim. Bir şey diyordu Veritabanı hatası diye. Bugün girebiliyorum. Sizce bu sorun neden olmuş olabilir ? Çünkü Technopat'sız bir gün geçmiyor.
Dün Technopat'a girmiştim. Sonra biraz oyun oynadım ve Technopat'a giremedim. Bir şey diyordu Veritabanı hatası diye. Bugün girebiliyorum. Sizce bu sorun neden olmuş olabilir ? Çünkü Technopat'sız bir gün geçmiyor.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.929 Makaleler 25 Çözümler 633 8 Haziran 2014 #2 Sunucular taşındı. DNS kayıtları güncellenene kadar hata alabilirsiniz.
Sakar TV Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2014 Mesajlar 1.140 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2014 #3 MF dedi: Sunucular taşındı. DNS kayıtları güncellenene kadar hata alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sağ olun. Konu kapanabilir o zaman.
MF dedi: Sunucular taşındı. DNS kayıtları güncellenene kadar hata alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sağ olun. Konu kapanabilir o zaman.