Dünkü Ubisoft Forward nasıldı?

poyriho

Hectopat
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Bana göre bomba gibi giristiler oyun dunyasina. Tek sevmedigim şey Rabbits X Mario oldu onun dışında Assassin's Creed ve Division bomba gibi geliyor. Peki sizin düşünceleriniz neler?

Sadece resim gösterdiler bu kadar. Ancak yeni Assassin's Creed'lerin diğerlerine göre farklı olacak olması merak uyandırıcı.

Yeni AC çok düşünülmemiş kısa bir oyun olacak gibi ama köklerine dönmesi güzel. Onun dışında etkinliği kelimelere döksem muhtemelen ban yerim. Kısaca berbattı.

Çöp bir sunumdu. Mobil oyun ve PNG'den başka bir şey göstermeyip sürekli konuştular. Microsoft bile Sony'den sonra konuşmak yerine göstermenin daha iyi olduğunu anladı bunlar anlayamadı.

Çöp bir sunumdu. Mobil oyun ve PNG'den başka bir şey göstermeyip sürekli konuştular. Microsoft bile Sony'den sonra konuşmak yerine göstermenin daha iyi olduğunu anladı bunlar anlayamadı.

Ne yapsın adamlar 30 oyun mu duyursunlar. Firmaların çoğusu oyunu o yıl içerisinde çıkmıyor ise zaten bir oynanış videosu göstermiyor. Birçok kişinin beklemediği bir şekilde 2 AC oyunu da duyuruldu.

Ne yapsın adamlar 30 oyun mu duyursunlar. Firmaların çoğusu oyunu o yıl içerisinde çıkmıyor ise zaten bir oynanış videosu göstermiyor. Birçok kişinin beklemediği bir şekilde 2 AC oyunu da duyuruldu.
Hiç sunum yapmayıp zamanımızı çalmasınlar. Ben oyun duyursunlar demiyorum diyorum ki bizi mobil oyun ve 15 saniyelik teaser için toplamasınlar.

AC 1 remake neden gösterilmedi? AC Mirage'den oynanış göstereceklerine fragman gösterdiler. Diğer duyurulan AC oyunları zaten teaserdı. Bunları göstermek için etkinlik yapmaları acayip saçma ve zamana kaybı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…