3 361370 Kilopat Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 5.656 Makaleler 1 Çözümler 31 21 Kasım 2022 #171 Maxtoric dedi: Bir aralar okyanusu keşfetmeye çalıştı ama bıraktı. Demek istediğim dünya düzdürcülerin NASA'yı sahte bir şirket olarak bulması. Genişletmek için tıkla... Hayır bu palavradan ibaret NASA hiç okyanuslar ile ilgilenen kurum olmadı dediğim gibi bunun ile ilgilenen NOAA var. Maxtoric dedi: Afrikalılara sormak lazım. Saçma sapan bir haritaları var. Genişletmek için tıkla... Konu çok saçma, bilimi yanış kendi görüşlerini gerçek sayan iki kişiyi ikna edecek değilim.
Maxtoric dedi: Bir aralar okyanusu keşfetmeye çalıştı ama bıraktı. Demek istediğim dünya düzdürcülerin NASA'yı sahte bir şirket olarak bulması. Genişletmek için tıkla... Hayır bu palavradan ibaret NASA hiç okyanuslar ile ilgilenen kurum olmadı dediğim gibi bunun ile ilgilenen NOAA var. Maxtoric dedi: Afrikalılara sormak lazım. Saçma sapan bir haritaları var. Genişletmek için tıkla... Konu çok saçma, bilimi yanış kendi görüşlerini gerçek sayan iki kişiyi ikna edecek değilim.
Aeroxs Hectopat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 1.903 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2022 #172 361370 dedi: Güneş mi gidiyor yoksa dünya mı dönüyor haa? Genişletmek için tıkla... Dünya.
3 361370 Kilopat Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 5.656 Makaleler 1 Çözümler 31 21 Kasım 2022 #173 Aeroxs dedi: Dünya. Genişletmek için tıkla... Eee o zaman neden saçma bir şey ortaya atıyorsun?
Maxtoric Megapat Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 6.242 Makaleler 3 Çözümler 83 21 Kasım 2022 #174 361370 dedi: Konu çok saçma, bilimi yanış kendi görüşlerini gerçek sayan iki kişiyi ikna edecek değilim. Genişletmek için tıkla... Açıkçası uğraşılmaz. NASA kurgu olsaydı milyarlarca kaynakları çöp etmezdi.
361370 dedi: Konu çok saçma, bilimi yanış kendi görüşlerini gerçek sayan iki kişiyi ikna edecek değilim. Genişletmek için tıkla... Açıkçası uğraşılmaz. NASA kurgu olsaydı milyarlarca kaynakları çöp etmezdi.
mrSimsirli Picopat Katılım 20 Kasım 2022 Mesajlar 109 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Macbook Pro 14-inch || M1 Max || 32 GB birleşik bellek || 1 TB SSD Cinsiyet Erkek Meslek Backend Engineer 21 Kasım 2022 #175 Hadi dünya düz diyelim, peki güneş neden yuvarlak? Güneş yıldız değil mi? ️ böyle olması gerekmiyor mu? Kısacası, bizi hep kandırdılar, hepsi yalan ve aslında bir simülasyondayız. Bu simülasyonun sahipleri de illüminati. Ben de reptilian ım aslında. Hodri meydan!
Hadi dünya düz diyelim, peki güneş neden yuvarlak? Güneş yıldız değil mi? ️ böyle olması gerekmiyor mu? Kısacası, bizi hep kandırdılar, hepsi yalan ve aslında bir simülasyondayız. Bu simülasyonun sahipleri de illüminati. Ben de reptilian ım aslında. Hodri meydan!
Aeroxs Hectopat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 1.903 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2022 #176 361370 dedi: Eee o zaman neden saçma bir şey ortaya atıyorsun? Genişletmek için tıkla... Ne fark ediyor dünya dönüyor düz olsa güneş yine öyle görünmez.
361370 dedi: Eee o zaman neden saçma bir şey ortaya atıyorsun? Genişletmek için tıkla... Ne fark ediyor dünya dönüyor düz olsa güneş yine öyle görünmez.
3 361370 Kilopat Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 5.656 Makaleler 1 Çözümler 31 21 Kasım 2022 #177 Aeroxs dedi: Ne fark ediyor dünya dönüyor düz olsa güneş yine öyle görünmez. Genişletmek için tıkla... Dostum az önce farklı bir şey dedin şimdi farklı, tartışmayacağım.
Aeroxs dedi: Ne fark ediyor dünya dönüyor düz olsa güneş yine öyle görünmez. Genişletmek için tıkla... Dostum az önce farklı bir şey dedin şimdi farklı, tartışmayacağım.
Maxtoric Megapat Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 6.242 Makaleler 3 Çözümler 83 21 Kasım 2022 #178 361370 dedi: Dostum az önce farklı bir şey dedin şimdi farklı, tartışmayacağım. Genişletmek için tıkla... Farkında olmadan kendi teorisini çürütüyor.
361370 dedi: Dostum az önce farklı bir şey dedin şimdi farklı, tartışmayacağım. Genişletmek için tıkla... Farkında olmadan kendi teorisini çürütüyor.
Aeroxs Hectopat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 1.903 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2022 #179 Maxtoric dedi: Farkında olmadan kendi teorisini çürütüyor. Genişletmek için tıkla... Havaya baktıktan sonra kafanı soldan sağa doğru çevirirsen yuvarlak olduğunu anlarsın.
Maxtoric dedi: Farkında olmadan kendi teorisini çürütüyor. Genişletmek için tıkla... Havaya baktıktan sonra kafanı soldan sağa doğru çevirirsen yuvarlak olduğunu anlarsın.
Maxtoric Megapat Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 6.242 Makaleler 3 Çözümler 83 21 Kasım 2022 #180 Aeroxs dedi: Havaya baktıktan sonra kafanı soldan sağa doğru çevirirsen yuvarlak olduğunu anlarsın. Genişletmek için tıkla... Ben zaten dünya düzdür demiyorum ki? Bunu kendin diyorsun.
Aeroxs dedi: Havaya baktıktan sonra kafanı soldan sağa doğru çevirirsen yuvarlak olduğunu anlarsın. Genişletmek için tıkla... Ben zaten dünya düzdür demiyorum ki? Bunu kendin diyorsun.