MTN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2015 Mesajlar 1.369 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2021 #91 emrhan1461 dedi: Genişletmek için tıkla... 2007 Geldi, attığın meme'i geri istiyorlarmış.
ırmakovski Picopat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 599 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Kadın 12 Ekim 2021 #92 Gerçeği Öğren dedi: Ve ben dünyaya hala düz diyorum ve demeye devam edeceğim. Genişletmek için tıkla... Düz geldin düz gidersin.
Gerçeği Öğren dedi: Ve ben dünyaya hala düz diyorum ve demeye devam edeceğim. Genişletmek için tıkla... Düz geldin düz gidersin.
LordxVader Hectopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 2.661 Çözümler 24 12 Ekim 2021 #93 Gerçeği Öğren dedi: Ve ben dünyaya hala düz diyorum ve demeye devam edeceğim. Genişletmek için tıkla... Ne kazanacaksın? Kendini küçük düşürmekten başka bir şey yaptığın yok.
Gerçeği Öğren dedi: Ve ben dünyaya hala düz diyorum ve demeye devam edeceğim. Genişletmek için tıkla... Ne kazanacaksın? Kendini küçük düşürmekten başka bir şey yaptığın yok.
Ersin Zr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2019 Mesajlar 2.626 Çözümler 11 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2021 #94 Bakın ALLAH (c.c) ayeti kerimesinde ne buyuruyor. Nebe suresi 6-7 ayet. Biz, yeryüzünü bir döşek, dağları da (yeri dengede tutan) kazıklar yapmadık mı? Bakın yeri dengede tutan diyor. (buralar karışır)
Bakın ALLAH (c.c) ayeti kerimesinde ne buyuruyor. Nebe suresi 6-7 ayet. Biz, yeryüzünü bir döşek, dağları da (yeri dengede tutan) kazıklar yapmadık mı? Bakın yeri dengede tutan diyor. (buralar karışır)
Recep pekmeztaş Picopat Katılım 2 Eylül 2021 Mesajlar 427 Çözümler 1 Yer Xen Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Headcrab 12 Ekim 2021 #95 Gerçeği Öğren dedi: Ve ben dünyaya hala düz diyorum ve demeye devam edeceğim. Genişletmek için tıkla... Kanıtlarınız nedir bay dahi?
Gerçeği Öğren dedi: Ve ben dünyaya hala düz diyorum ve demeye devam edeceğim. Genişletmek için tıkla... Kanıtlarınız nedir bay dahi?
Ecmel Megapat Sosyal Tayfı Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 6.117 Makaleler 3 Çözümler 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Front-End Developer 12 Ekim 2021 #96 @Gerçeği Öğren senin demen bir şeyi değiştirmiyor işte sorun o. Sen bilim gözünde koskoca bir hiçsin. İstersen küp şeklinde de neyi değiştireceksin?
@Gerçeği Öğren senin demen bir şeyi değiştirmiyor işte sorun o. Sen bilim gözünde koskoca bir hiçsin. İstersen küp şeklinde de neyi değiştireceksin?
eyre Kilopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 5.177 Makaleler 2 Çözümler 41 12 Ekim 2021 #97 Gerçeği Öğren dedi: Ben dünyaya hala düz diyorum ve demeye de devam edeceğim. Genişletmek için tıkla... Peki, kendi hayal dünyanızda başarılar dileriz. İstediğiniz kadar inkar edebilirsiniz, sizin dünyaya düz demenizle dünya şekil değiştirmiyor maalesef.
Gerçeği Öğren dedi: Ben dünyaya hala düz diyorum ve demeye de devam edeceğim. Genişletmek için tıkla... Peki, kendi hayal dünyanızda başarılar dileriz. İstediğiniz kadar inkar edebilirsiniz, sizin dünyaya düz demenizle dünya şekil değiştirmiyor maalesef.
The Shorekeeper Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 7.737 Makaleler 22 Çözümler 279 Daha fazla Sistem Özellikleri Laptop: ASUS TUF Gaming F15 FX506LHB-HN323 İşlemci: i5-10300H Ekran kartı: GTX 1650 RAM: 16 GB 3200 MHz DDR4 Laptop Dahili Depolama: Intel SSDPEKNU512GZ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Ekim 2021 #98 Gerçeği Öğren dedi: Hahaha bu insan gözünün persepktifinden dolayı insan gözünün görme sınırı vardır. Bazı kameralarla bakıldığında gemi gözükebilir eğim olsa kamerada göremez. Genişletmek için tıkla... Eski zaman insanları: 2000'lerde neler olur kim bilir. 2021: Dünya düzdür, yer çekimi teoridir.
Gerçeği Öğren dedi: Hahaha bu insan gözünün persepktifinden dolayı insan gözünün görme sınırı vardır. Bazı kameralarla bakıldığında gemi gözükebilir eğim olsa kamerada göremez. Genişletmek için tıkla... Eski zaman insanları: 2000'lerde neler olur kim bilir. 2021: Dünya düzdür, yer çekimi teoridir.
ırmakovski Picopat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 599 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Kadın 12 Ekim 2021 #99 The Shorekeeper dedi: Eski zaman insanları: 2000'lerde neler olur kim bilir. 2021: Dünya düzdür, yer çekimi teoridir. Genişletmek için tıkla... Sonra niye Türkiye gelişmiyor.
The Shorekeeper dedi: Eski zaman insanları: 2000'lerde neler olur kim bilir. 2021: Dünya düzdür, yer çekimi teoridir. Genişletmek için tıkla... Sonra niye Türkiye gelişmiyor.
DateALivee Hectopat Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 853 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2021 #100