Dünya radyosu tavsiyesi

HanKaĞaN

Megapat
Daha fazla  
Birçok bandı barındıran, özellikle SW bandını dinleyebileceğim bir radyo arıyorum. Fine Tuning özelliği olan bir radyo almak istiyorum, bunun da en bilineni Tecsun. Ama ciddi fiyatlara satılıyor.

F/P ürünü ne alabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de almayı düşünüyordum fiyatlardan dolayı alamadım, şuanda websdr radyo kullanıyorum ve gayet işlevli olay çok basit aslında internetten girilen her kullanıcıya ayrı bir erişim merkezinden bir ayarlanabilir world radio açılıyor ve bu da yaklaşık 8 metrelik anten ile destekleniyordu sanırım yani önerim bu hocam ( yanlış anlaşılmasın ) :D

Ben de almayı düşünüyordum fiyatlardan dolayı alamadım, şuanda websdr radyo kullanıyorum ve gayet işlevli olay çok basit aslında internetten girilen her kullanıcıya ayrı bir erişim merkezinden bir ayarlanabilir world radio açılıyor ve bu da yaklaşık 8 metrelik anten ile destekleniyordu sanırım yani önerim bu hocam ( yanlış anlaşılmasın ) :D
Niye yanlış anlaşılsın ki?

Aman şimdi durduk yere linç yemeyelim daha önce başım yandı :D

Şuanda da mesela kararsızlığın ve ani karar verememenin acısını çekiyorum :D

Hocam kullanmayı beceremedim. Nasıl öğrenebilirim?

websdr utwente yazın hocam, o şekilde yapabilirsiniz :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı