Dünya'da ilk Bitcoin alan insanlar Bitcoin'i nereden duymuştur?

Makaleler
3
Yer
Zonguldak
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Yani ilk alış satış başladığı 2008-2010 yıllarından bahsediyorum. Arkadaşlar bu ilk alanlar nereden duymuştur. Sizce mesela bir adam 10 BTC karşılığı 2 büyük boy piizza almıştı biliyorsunuz, gece gece aklıma takıldı ondan sorayım dedim Fikirleriniz var mı bu konuda? Meraktan sordum. Ve alan kişi sayısı fazla mıydı?

Ayrıca mesela 2008-2010 yılında alan bir kişi hiç açmasaydı cüzdanı bugün açsaydı hala erişebilir miydi? Mesela bunu da merak ediyorum. Gece gece aklıma geld, i böyle bir konu açayım dedim. Fikirlerinizi bekliyorum bu konu hakkında )

Son düzenleyen: Moderatör:
İfadeler: T21
Belki haberlerde ilk sanal kripto para yapıldı tarzında haber görüp ilgilenmiştir.

Oyalayacağını düşünüyorsan cevap verme.
Iıı pardon cevabı bilmiyorum. Merak ettiğim için cevabını cevap attım bilmediğimden yazmadım niye sinirlendiniz ki.

Forumlardan büyük ihtimalle. O zamanlar sosyal medya ya hiç olmadığından ya da çok az insan tarafından kullanıldığından dolayı forumlar çok daha fazla aktifti ve en ufak şeyler için bile bir forum bulunuyordu (Spesifik bir dizi, sadece süpürgelerle alakalı bir forum bile vardı).

Amerika'da birçok kişi keyfine saçma sapan harcamalar yapabiliyor. İş olsun diye bile almış olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…