1 1Mobile2gam3 Hectopat Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 193 25 Ağustos 2021 #1 Bazı insanlar iyilik varken neden kötülük yapmaya yönelir?
Eren.exe Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Kasım 2019 Mesajlar 1.100 Çözümler 2 25 Ağustos 2021 #2 1Mobile2gam3 dedi: Bazı insanlar iyilik varken neden kötülük yapmaya yönelir? Genişletmek için tıkla... Valla hocam onu bilemiyorum pek ama herkesin iyilik yaptığını düşünsenize herşey çok güzel olurdu hayal bile edemiyorum.
1Mobile2gam3 dedi: Bazı insanlar iyilik varken neden kötülük yapmaya yönelir? Genişletmek için tıkla... Valla hocam onu bilemiyorum pek ama herkesin iyilik yaptığını düşünsenize herşey çok güzel olurdu hayal bile edemiyorum.
J Jon1Snow Hectopat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 1.261 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2021 #3 1Mobile2gam3 dedi: Bazı insanlar iyilik varken neden kötülük yapmaya yönelir? Genişletmek için tıkla... Para ve güç hırsı olabilir.
1Mobile2gam3 dedi: Bazı insanlar iyilik varken neden kötülük yapmaya yönelir? Genişletmek için tıkla... Para ve güç hırsı olabilir.
Andar Han Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2019 Mesajlar 9.593 Makaleler 3 Çözümler 66 25 Ağustos 2021 #4 Kötülük kolaydır. Sadece kendini değerli görüp, diğer varlığı önemsememen yeterlidir. İyilik ise zordur. Her varlığı, kendinle eş tutman gerekir. Son düzenleme: 25 Ağustos 2021
Kötülük kolaydır. Sadece kendini değerli görüp, diğer varlığı önemsememen yeterlidir. İyilik ise zordur. Her varlığı, kendinle eş tutman gerekir.
J Jon1Snow Hectopat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 1.261 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2021 #5 Eren.exe dedi: Valla hocam onu bilemiyorum pek ama herkesin iyilik yaptığını düşünsenize herşey çok güzel olurdu hayal bile edemiyorum. Genişletmek için tıkla... Harika olurdu
Eren.exe dedi: Valla hocam onu bilemiyorum pek ama herkesin iyilik yaptığını düşünsenize herşey çok güzel olurdu hayal bile edemiyorum. Genişletmek için tıkla... Harika olurdu
ElonMusk Decipat Katılım 25 Ocak 2021 Mesajlar 1.531 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2021 #6 Benim iyiliğime, senin kötülüğüne.
D Davut SilerHan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2019 Mesajlar 1.629 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Ağustos 2021 #7 1Mobile2gam3 dedi: Bazı insanlar iyilik varken neden kötülük yapmaya yönelir? Genişletmek için tıkla... Her şey yasak elma ile başlamıştı. Şeytan kıyamet gününe kadar toplayabildiği kadar arkadaş toplamaya çalışıyor cehennemde yanacağı için. Şeytan sonsuza kadar cehennemde yanacak ama bari diyor yalnız başıma yanmayayım diyor milyarlarca arkadaşım olsun diyor cehennemde.
1Mobile2gam3 dedi: Bazı insanlar iyilik varken neden kötülük yapmaya yönelir? Genişletmek için tıkla... Her şey yasak elma ile başlamıştı. Şeytan kıyamet gününe kadar toplayabildiği kadar arkadaş toplamaya çalışıyor cehennemde yanacağı için. Şeytan sonsuza kadar cehennemde yanacak ama bari diyor yalnız başıma yanmayayım diyor milyarlarca arkadaşım olsun diyor cehennemde.
Zurich Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2018 Mesajlar 1.916 Çözümler 7 25 Ağustos 2021 #8 Dünyadakilerin canı sıkılmış.
Lickerr Hectopat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 723 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2021 #9 Benim iyiliğim bir başkasına kötülük olabilir. Biri varsa diğerinin olmaması kaçınılmazdır.
Chomusuke Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Eylül 2015 Mesajlar 1.496 Çözümler 6 25 Ağustos 2021 #10 Biraz felsefik bir soru değil mi? Öncelikle iyi nedir? Kötülük herkese göre aynı şekilde mi tanımlanıyor? Kötü olmasaydı iyi nedir tanımlayabilir miydik?
Biraz felsefik bir soru değil mi? Öncelikle iyi nedir? Kötülük herkese göre aynı şekilde mi tanımlanıyor? Kötü olmasaydı iyi nedir tanımlayabilir miydik?