1 114187 Kilopat Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 1.326 Çözümler 8 28 Mart 2019 #1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Arma'da benden daha iyisi beklenemezdi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Arma'da benden daha iyisi beklenemezdi
AcemiTeknocu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2018 Mesajlar 2.240 Çözümler 2 29 Mart 2019 #2 Oyunu aldım ama nasıl oynanacağını hiç anlayamadım. 2 sene onca 33 TL ile almıştım 10. sınıfta. Boşa giden bir para ...
Oyunu aldım ama nasıl oynanacağını hiç anlayamadım. 2 sene onca 33 TL ile almıştım 10. sınıfta. Boşa giden bir para ...
1 114187 Kilopat Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 1.326 Çözümler 8 29 Mart 2019 #3 AcemiTeknocu dedi: Oyunu aldım ama nasıl oynanacağını hiç anlayamadım. 2 sene onca 33 TL ile almıştım 10. sınıfta. Boşa giden bir para ... Genişletmek için tıkla... Boşa mı? çözemediğiniz için öyle düşünüyorsunuz. Eğer oyunu arkadaşlarınız ile beraber oynarsanız başından kalkmak istemezsiniz. Arada SP açıp takılabilirsiniz ama sonu böyle biter
AcemiTeknocu dedi: Oyunu aldım ama nasıl oynanacağını hiç anlayamadım. 2 sene onca 33 TL ile almıştım 10. sınıfta. Boşa giden bir para ... Genişletmek için tıkla... Boşa mı? çözemediğiniz için öyle düşünüyorsunuz. Eğer oyunu arkadaşlarınız ile beraber oynarsanız başından kalkmak istemezsiniz. Arada SP açıp takılabilirsiniz ama sonu böyle biter