Dünyanın en iyi bilgisayar sistemi

Bizim ekran kartları onların işlemcilerinin yanında tırt kalıyorsa bizim işlemciler onların işlemcileri yanında ne oluyor? Geforce 6600 vs rtx 3090 gibi mi?

Çok daha büyük bir fark diyebilirim. Normal bir bilgisayarın haftalar sürecek işini dakikalar içinde yapabilecek bir güçten söz ediyoruz. Bizim gibi ev kullanıcılarının bu güce sahip olması yakın ve uzak gelecekte mümkün değil. Çünkü hala geliştiriliyorlar ve prototip aşamasındalar. Kuantum bilgisayarlar nedir, IBM ve Google neler yapıyor biraz araştırırsan nerelere geldik dersin.

Şahsen ben RGB sevmem ama herkes seviyor.
Herkes demeyin hocam ben sevmiyorum. Hatta yeni kasaları bile beğenmiyorum. 2007-2011 arası ofis bilgisayarı kasaları çok hoşuma gidiyor.

Ayrıca en iyi bilgisayarın her şeyi olabildiğince üst seviye olur muhtemelen. Bir ara 4 TB RAM'i olan sunucu görmüştüm. İşte o sunucuya iyi bir veya birden fazla ekran kartı takıp, birden fazla işlemci takıp (bazı sunucu anakartlarında 2 tane işlemci takılabiliyor) depolamayı da bir sürü SSD alıp TB'larca yaparsak işte o zaman en iyi sistem olabilir. PSU'yu da özel üretim olan çok yüksek güç veren bir PSU tercih ederek hallederler. Fakat böyle bir sistem milyonlar tutabilir. Muhtemelen kimse yapmaz.

Hocam zevkinizi çok sevdim. Ama arkadaş oyun için diyor 4tb rame gerek yok. Ayrıca 2 ekran kartı birlikte çok iyi çalışamaz(oyun için).

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…