Dünya'nın en iyi filmi Matrix

Makaleler
5
Dünya'nın en iyi filmi Matrix 1, 2 ve 3'tür. 'Yeşil yol' mu? Yanına bile yanaşamaz. 'İnception'mı? Yanına bile yanaşamaz. Hiçbir film Matrix 1, 2 ve 3'ten iyi olamadı.

Bana göre kelimesini koymaz iseniz burada savaş çıkacak büyük ihtimalle ama yine matrix güzel film 4'ü bekliyoruz.

Meh. Cidden aşırı iyi filmler olsalar da tek film olarak The Crow 1994'ü ve seri olarak Yüzüklerin Efendisi serisini benim gözümde geçemezler.

Dünya'nın en iyi filmi Matrix 1, 2 ve 3'tür. 'Yeşil yol' mu? Yanına bile yanaşamaz. 'İnception'mı? Yanına bile yanaşamaz. Hiçbir film Matrix 1, 2 ve 3'ten iyi olamadı.
Ve en iyi diyerek an itibariyle anlamsız bir tartışmanın fitilini ateşledin. Hissediyorum geliyorlar...

Farklı türdeki yapımları birbiriyle kıyaslamak...

'Kategori' derken, Matrix serisi o kadar başarılı ki, kendi kategorisinde çok başarılı olan filmler bile Matrix karşısında bir hiç.
Diğer bir deyişle, Matrix onların kategorisinde olmuş olsaydı yine ezer geçerdi bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…