Dünyanın en zor oyunu Geometry Dashtır

For Frodo

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Gigabyte RTX 4060 Winforce İntel Core i5 12400f 8x2 Lexar Thor (3200mhz) Gigabyte H610MH V2 Crucial 1tb 5000/3600 Lg Ultra Gear 27'' Va 1080p 165hz Razer Ornata V3X Logitech G432 Logitech G203
Arkadaşlar gördüğüm çoğu yerde dünyanın en zor oyunu olarak Dark Soul falan diyorlar ama ben artık dayanamadım ve burada gerçeği söylemek istiyorum. Çoğu kişi bilmiyor ama dünyanın en zor oyunu tartışmasız Geometry Dashtır siz ne düşünüyorsunuz? Aksini iddia edecek olan şunu sonuna kadar izlesin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dünyanın en zor oyunu League of Legends'dır bana kalırsa ADC oynadıgın maçta yanına gelen herifin SUP Garen yaptıgı zaman işte oyun sana dar olabiliyor mental olsun fiziksel olsun her türlü canınız yanabiliyor. Oyun gerçekten zor olabiliyor.

Haklı isyan, saç baş yoluyorum her bölümde.

LoL'ün mental olarak ne kadar yorduğunu iyi bilirim ama Geometry Dash'ta çok zor bir seviyeyi geçmek için 10 bin deneme falan gerekiyor ve levelin belli bir yüzdesine geldikten sonra nabzınız anormal şekilde artıyor 200 olanı görmüştüm mesela ve bir kere nine circles diye zor bir seviyede 10 kez yüzde 95'lerde yanmıştım ağlayıp kendime zarar veriyordum artık.

Son düzenleme:
Şu kazanla en tepeye tırmanmaya çalışılan bir oyun vardi onu oynarken 2 3 kere altf4 çekmiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…