Arkadaşlar gördüğüm çoğu yerde dünyanın en zor oyunu olarak Dark Soul falan diyorlar ama ben artık dayanamadım ve burada gerçeği söylemek istiyorum. Çoğu kişi bilmiyor ama dünyanın en zor oyunu tartışmasız Geometry Dashtır siz ne düşünüyorsunuz? Aksini iddia edecek olan şunu sonuna kadar izlesin.
Dünyanın en zor oyunu League of Legends'dır bana kalırsa ADC oynadıgın maçta yanına gelen herifin SUP Garen yaptıgı zaman işte oyun sana dar olabiliyor mental olsun fiziksel olsun her türlü canınız yanabiliyor. Oyun gerçekten zor olabiliyor.
Dünyanın en zor oyunu League of Legends'dır bana kalırsa ADC oynadıgın maçta yanına gelen herifin SUP Garen yaptıgı zaman işte oyun sana dar olabiliyor mental olsun fiziksel olsun her türlü canınız yanabiliyor. Oyun gerçekten zor olabiliyor.
LoL'ün mental olarak ne kadar yorduğunu iyi bilirim ama Geometry Dash'ta çok zor bir seviyeyi geçmek için 10 bin deneme falan gerekiyor ve levelin belli bir yüzdesine geldikten sonra nabzınız anormal şekilde artıyor 200 olanı görmüştüm mesela ve bir kere nine circles diye zor bir seviyede 10 kez yüzde 95'lerde yanmıştım ağlayıp kendime zarar veriyordum artık.