Asil10tr Decapat Katılım 20 Temmuz 2023 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2025 #1 Yukarıda dediğim üzere ve resimdeki gibi nasıl yaparım? Son zamanlarda çok fazla var o yayınlardan ben nasıl yapabilirim? Dosya Ekleri Screenshot_20250721_225532_YouTube.jpg 168,6 KB · Görüntüleme: 70
Yukarıda dediğim üzere ve resimdeki gibi nasıl yaparım? Son zamanlarda çok fazla var o yayınlardan ben nasıl yapabilirim?
Efresh01 Hectopat Katılım 21 Eylül 2023 Mesajlar 1.081 Çözümler 9 Daha fazla Sistem Özellikleri EKRAN KARTI RTX 4090 Tİ 24GB İşlemci Intel(R) Core(TM) İ912900KF CPU @ 4.20GH 32,0 GB RAM Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2025 #2 Asil10tr dedi: Yukarıda dediğim üzere ve resimdeki gibi nasıl yaparım? Son zamanlarda çok fazla var o yayınlardan ben nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et , iyi sosyaller. Asil10tr dedi: Yukarıda dediğim üzere ve resimdeki gibi nasıl yaparım? Son zamanlarda çok fazla var o yayınlardan ben nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Hocam ayrıca bir şey daha demek istiyorum kullanmadığınız bir laptopunuz varsa ona kurun ve 7/24 canlı yayın açık kalsın bayağı abone kasarsınız.
Asil10tr dedi: Yukarıda dediğim üzere ve resimdeki gibi nasıl yaparım? Son zamanlarda çok fazla var o yayınlardan ben nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et , iyi sosyaller. Asil10tr dedi: Yukarıda dediğim üzere ve resimdeki gibi nasıl yaparım? Son zamanlarda çok fazla var o yayınlardan ben nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Hocam ayrıca bir şey daha demek istiyorum kullanmadığınız bir laptopunuz varsa ona kurun ve 7/24 canlı yayın açık kalsın bayağı abone kasarsınız.
Asil10tr Decapat Katılım 20 Temmuz 2023 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2025 #3 Acaba başka video var mı bende olmuyor Türkçe olursa iyi olur ben bulamadım ama. Saolyn yaptım ama şöyle bir şey var kendi otomatik kebdi bir şey sapawnlıyır nasıl kapatacağım hangilerini kapatmam lazım saniyeyi değiştirmem lazım yani. Asil10tr dedi: Acaba başka video var mı bende olmuyor Türkçe olursa iyi olur ben bulamadım ama. Genişletmek için tıkla... Dosya Ekleri 17532476364748236504699023770213.jpg 108,1 KB · Görüntüleme: 36 Son düzenleme: 23 Temmuz 2025
Acaba başka video var mı bende olmuyor Türkçe olursa iyi olur ben bulamadım ama. Saolyn yaptım ama şöyle bir şey var kendi otomatik kebdi bir şey sapawnlıyır nasıl kapatacağım hangilerini kapatmam lazım saniyeyi değiştirmem lazım yani. Asil10tr dedi: Acaba başka video var mı bende olmuyor Türkçe olursa iyi olur ben bulamadım ama. Genişletmek için tıkla...