Bir aydır neredeyse sabah ereksiyonum doğru düzgün olmuyor. Her şekilde sağlıklı ve şekersiz besleniyorum, kilom gayet iyi, yağ oranım %9.14. Günlük 20 bin adım atıyorum fakat nedense testosteron hormonumun düşük olduğunu hissediyorum. Bir haftadır geçmeyen hastalığımı testosteron seviyesindeki düşüklüğe bağlıyorum. Nasıl geri artırırım?
Hayır fakat cidden spora gidiyorum 3 senedir düzenli ve eskisi kadar bir gelişme olmuyor ve hastalığım çok uzun sürdü. Hastalığımın uzun sürmesini tahminen buna bağlıyorum.
Sabah ereksiyonunun olmaması testosterone düşüklüğünün bir belirtisidir. @Lithel en iyisi kan tahlili ile belirlenir, hastaneye gidip baktırmanızı tavsiye ederim.
Sabah ereksiyonunun olmaması testosterone düşüklüğünün bir belirtisidir. @Lithel en iyisi kan tahlili ile belirlenir, hastaneye gidip baktırmanızı tavsiye ederim.
@Lithel Google'de binlerce veri var zaten gidip bakabilirsin. Sen sabah ereksiyon olmuyorum ve 3 yıldır gelişemiyorum diye kendine testo eksikliği teşhisi koyamazsın o teşhisi doktor yapar. Hisle falan olmaz yani o iş doktora gitmelisin. Hastalıkla senin testo ne alaka onuda anlamadım.
Hemen hemen Genç ve sağlıklı her erkekte olur hocam. Ama tek başına sabah ereksiyonunun olmaması kesin testosteron düşüklüğü demek değildir. Fakat bir belirtisidir.
Sabah ereksiyonu, erkeklerde gece uykusu sırasında ya da sabah uyanıldığında meydana gelen doğal sertleşme halidir. Bu durum fizyolojik bir süreçtir ve
www.haluksoylemez.com
"Sabah ereksiyonunun olmaması, damar sağlığı, hormonal dengesizlikler veya psikolojik faktörlerle ilişkili olabilir. Bu durumda üroloji uzmanına başvurulması gerekir. Düzenli sabah ereksiyonları ise cinsel sağlık açısından olumlu bir işarettir."