Ronn Hectopat Katılım 7 Haziran 2022 Mesajlar 228 Çözümler 1 8 Ocak 2025 #1 İlk notum 38 ve diğer notum nasıl oldugunu bilmediğim halde 34. Bir yanlışlık olsa gerek ama eğer böyleyse derse ortanın bir gömlek üstü seviyesinde katılan bir öğrenciyim. Ödev kontrollerinde hiç eksim yok. Sizce dersi gecer miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Ocak 2025
İlk notum 38 ve diğer notum nasıl oldugunu bilmediğim halde 34. Bir yanlışlık olsa gerek ama eğer böyleyse derse ortanın bir gömlek üstü seviyesinde katılan bir öğrenciyim. Ödev kontrollerinde hiç eksim yok. Sizce dersi gecer miyim?
yawwz Decapat Katılım 7 Nisan 2023 Mesajlar 69 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2025 #2 Hocaya bağlı. Olmadı 2. dönem halledersin ya
Ronn Hectopat Katılım 7 Haziran 2022 Mesajlar 228 Çözümler 1 8 Ocak 2025 #3 yawwz dedi: Hocaya bağlı. Olmadı 2. dönem halledersin ya Genişletmek için tıkla... Hocam öyle diye diye bu haldeyiz zaten
yawwz dedi: Hocaya bağlı. Olmadı 2. dönem halledersin ya Genişletmek için tıkla... Hocam öyle diye diye bu haldeyiz zaten
yawwz Decapat Katılım 7 Nisan 2023 Mesajlar 69 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2025 #4 Ronn dedi: Hocam öyle diye diye bu haldeyiz zaten Genişletmek için tıkla... Hocaya sor belki proje ödevi tarzı bir şey verebilir ama artık bir dahaki döneme sarkar o
Ronn dedi: Hocam öyle diye diye bu haldeyiz zaten Genişletmek için tıkla... Hocaya sor belki proje ödevi tarzı bir şey verebilir ama artık bir dahaki döneme sarkar o