Micheal_ De_Santa Picopat Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 142 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2021 #1 Arkadaşlar video çekeceğim ama donmasız video çekerken boyutunun düşük olması lazım. Hangi video çekme programlarını öneriyorsunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Ağustos 2021
Arkadaşlar video çekeceğim ama donmasız video çekerken boyutunun düşük olması lazım. Hangi video çekme programlarını öneriyorsunuz?
G gunegos Picopat Katılım 18 Temmuz 2021 Mesajlar 45 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2021 #2 Bandicam senin için daha kullanışlı.
Scorpio92 Megapat Katılım 3 Ağustos 2017 Mesajlar 740 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2021 #3 OBS ile çekip handbrake ile videonun boyutunu düşürseniz daha sağlıklı olabilir.
Micheal_ De_Santa Picopat Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 142 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2021 #4 gunegos dedi: Bandicam senin için daha kullanışlı. Genişletmek için tıkla... Bandicam'ı kullandım videonun boyutu büyük video ara sıra donuyor hocam. Scorpio92 dedi: OBS ile çekip handbrake ile videonun boyutunu düşürseniz daha sağlıklı olabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam OBS de video ikidebir donuyor.
gunegos dedi: Bandicam senin için daha kullanışlı. Genişletmek için tıkla... Bandicam'ı kullandım videonun boyutu büyük video ara sıra donuyor hocam. Scorpio92 dedi: OBS ile çekip handbrake ile videonun boyutunu düşürseniz daha sağlıklı olabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam OBS de video ikidebir donuyor.
Scorpio92 Megapat Katılım 3 Ağustos 2017 Mesajlar 740 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2021 #5 Micheal_ De_Santa dedi: Bandicam'ı kullandım videonun boyutu büyük video ara sıra donuyor hocam. Hocam OBS de video ikidebir donuyor. Genişletmek için tıkla... Bunu videoyu çekerken mi yoksa kayıt işlemi bittikten sonramı yaşıyorsunuz?
Micheal_ De_Santa dedi: Bandicam'ı kullandım videonun boyutu büyük video ara sıra donuyor hocam. Hocam OBS de video ikidebir donuyor. Genişletmek için tıkla... Bunu videoyu çekerken mi yoksa kayıt işlemi bittikten sonramı yaşıyorsunuz?
Micheal_ De_Santa Picopat Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 142 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2021 #6 Scorpio92 dedi: Bunu videoyu çekerken mi yoksa kayıt işlemi bittikten sonramı yaşıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Video bittikten sonra video ya bakıyorum video donmuş halde. Hocam sizce şu video yu izleyip donma sorununu çözebilir miyim? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleme: 23 Ağustos 2021
Scorpio92 dedi: Bunu videoyu çekerken mi yoksa kayıt işlemi bittikten sonramı yaşıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Video bittikten sonra video ya bakıyorum video donmuş halde. Hocam sizce şu video yu izleyip donma sorununu çözebilir miyim? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Scorpio92 Megapat Katılım 3 Ağustos 2017 Mesajlar 740 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2021 #7 Micheal_ De_Santa dedi: Video bittikten sonra video ya bakıyorum video donmuş halde. Hocam sizce şu video yu izleyip donma sorununu çözebilir miyim? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Sistem özelliklerinizide göze bulundurarak YouTube'dan ayarları yapabilirsiniz.
Micheal_ De_Santa dedi: Video bittikten sonra video ya bakıyorum video donmuş halde. Hocam sizce şu video yu izleyip donma sorununu çözebilir miyim? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Sistem özelliklerinizide göze bulundurarak YouTube'dan ayarları yapabilirsiniz.