cyper Hectopat Katılım 27 Ağustos 2022 Mesajlar 436 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2025 #1 Bazen 2 saat oyun oynuyorum ve böyle eğlenceli oyun arıyorum. FPS tycoon simülasyon hayatta kalma türünde varsa öneriniz sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Şubat 2025
Bazen 2 saat oyun oynuyorum ve böyle eğlenceli oyun arıyorum. FPS tycoon simülasyon hayatta kalma türünde varsa öneriniz sevinirim.
emreakgul Hectopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 798 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2025 #2 Vampire survivors
B Bosko Centipat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2025 #3 Project Zomboid, Disco Elysium, Hollow Knight, Hades gibi oyunlara bakabilirsin. Özellikle ilginizi çekerse Disco Elysium'u önerebilirim.
Project Zomboid, Disco Elysium, Hollow Knight, Hades gibi oyunlara bakabilirsin. Özellikle ilginizi çekerse Disco Elysium'u önerebilirim.
FA5 Hectopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 199 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 11400H RTX 3050 16GB RAM Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2025 #4 Dave the diver.
doiya Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 932 Çözümler 6 14 Şubat 2025 #5 cyper dedi: Bazen 2 saat oyun oynuyorum ve böyle eğlenceli oyun arıyorum. FPS tycoon simülasyon hayatta kalma türünde varsa öneriniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Brotato. Pek eğlenceli olacağını düşünmüyorum ama sürüklüyor.
cyper dedi: Bazen 2 saat oyun oynuyorum ve böyle eğlenceli oyun arıyorum. FPS tycoon simülasyon hayatta kalma türünde varsa öneriniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Brotato. Pek eğlenceli olacağını düşünmüyorum ama sürüklüyor.
cyper Hectopat Katılım 27 Ağustos 2022 Mesajlar 436 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2025 #6 doiya dedi: Brotato. Pek eğlenceli olacağını düşünmüyorum ama sürüklüyor. Genişletmek için tıkla... Efsane hocam o
doiya dedi: Brotato. Pek eğlenceli olacağını düşünmüyorum ama sürüklüyor. Genişletmek için tıkla... Efsane hocam o
emreakgul Hectopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 798 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2025 #7 Strateji gibi bir şey istersen Heroes hour a da bakabilirsin.
doiya Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 932 Çözümler 6 14 Şubat 2025 #8 cyper dedi: Efsane hocam o Genişletmek için tıkla... Kişiye göre değişir hocam ben pek eğlenmiyorum ama yine de oynuyorum
cyper dedi: Efsane hocam o Genişletmek için tıkla... Kişiye göre değişir hocam ben pek eğlenmiyorum ama yine de oynuyorum
cyper Hectopat Katılım 27 Ağustos 2022 Mesajlar 436 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2025 #9 doiya dedi: Kişiye göre değişir hocam ben pek eğlenmiyorum ama yine de oynuyorum Genişletmek için tıkla... Hocam okulda dersteyken az oynamadım.
doiya dedi: Kişiye göre değişir hocam ben pek eğlenmiyorum ama yine de oynuyorum Genişletmek için tıkla... Hocam okulda dersteyken az oynamadım.
Mc.Scofield Decapat Katılım 29 Ağustos 2023 Mesajlar 201 Çözümler 1 14 Şubat 2025 #10 cyper dedi: Bazen 2 saat oyun oynuyorum ve böyle eğlenceli oyun arıyorum. FPS tycoon simülasyon hayatta kalma türünde varsa öneriniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Ravenfield.
cyper dedi: Bazen 2 saat oyun oynuyorum ve böyle eğlenceli oyun arıyorum. FPS tycoon simülasyon hayatta kalma türünde varsa öneriniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Ravenfield.