Düşük bütçe ile APU'lu sistem

Makaleler
2
Yer
Denizli / Merkez
Daha fazla  
İyi günler arkadaşlar. Öğrenci evinde arkadaşıma bir bilgisayar toplayacağız ama bütçe en fazla 950 TL olabilir. (Sadece kasa. Diğer parçalar mevcut.)
Arkadaş fazla oyun oynamıyor. İnternet, film, vs. işler fazlalıkta. Arada bir PES oynarız. BF3 falan düşük ayarda.
Birde sistemde biraz şaka gibi ama SSD olacak.
Kafamdan arkadaş için APU'lu bir sistem topladım. Topladığım sistemde aklıma takılan tek şey RAM uyumluluğu oldu.
Aşağıdaki sistemdeki RAM uyumlu olur mu?
Ek olarak işlemciyi en üst model seçtim. Arkadaş belki 2 veya 3 yıl sonra ekran kartı ekler.
Yorumlar için şimdiden teşekkürler.

ÜrünFiyatAdetKDV Dahil Tutar*Avantajlı Tutar
COOLER MASTER
CMP-350 500W MidT ATX SİYAH KASA
89,00 USD209,51 TL*157,14 TL
GSKILL
4GB Ripjaws DDR3 1600MHz CL9 1.5V Tek Modül Ram
54,00 USD127,12 TL*95,34 TL
Toplam (KDV Dahil):​
1.273,57 TL
*955,18 TL

*Avantajlı Tutar kredi kartınız ile yapacağınız 12 taksitli ve Nakit ödemelerinizde geçerlidir

Son düzenleyen: Moderatör:
Ram 1866 MHZ olsa daha iyi olurda tek modül bulmak zor. Düşük bütçeye SSD güldüm vallaha.

Aslında en düşük bütçeye uygun toplamaya çalıştık. APU mantıklı geldi. En üst seviye de bayağı iyiymiş. Sadece SSD farkını yaşamak istiyor. İşlemcinin içinde bulunan GPU fazlasıyla yeterli olacaktır diye düşündüm. Arkadaşa da mantıklı geldi. Zaten fazla bir şey yapmıyoruz. Bilgisayarda Dreamweaver, Visual Studio, Adobe Flash kullanır. Arada PES kapışırız. Tahminim arkadaşın beklentilerine göre bakarsak 5 sene fazlasıyla götürecek bilgisayar.

Hocam iyi oturmuş ama stok fan gürültülü olabilir. Onun dışında belki DVD R-W alınabilir 45-50 lira daha fazla aşarsanız tabi.

Hocam iyi oturmuş ama stok fan gürültülü olabilir. Onun dışında belki DVD R-W alınabilir 45-50 lira daha fazla aşarsanız tabi.

Şimdilik bir problem olacağını sanmıyorum stok fan konusunda. DVD sürücüsüne de hiç ihtiyacımız olmuyor. Eski teknoloji oldu artık onlar. Tüm işlerimizi ya flash bellekle yada harici hdd ile hallediyoruz. Cevap için teşekkürler.

DVD'nin yeri ayrıdır hocam A10'ların soğutucusu gürültülüymüş , bir arkadaşımız söyledi 1 aylık testten sonra

Sistem uyumlu ama biraz bekleyin. Maliye Bakanı sene sonuna kadar dolar 1.9 a düşer demişti. Şuan da 1.98. Hele yılbaşı indirimi %30 falan olursa iyi kar edersiniz

Bence de doların düzelmesini beklemelisiniz, %30'da girince araya birazcık daha fark eder.
Siz o sistemi toplarken 1,995'di dolar. Yavaş da olsa düşüş var dolarda.
Sistem önerileri ile uğraştığım için takip ediyorum.

APU sistem işime yaradı bu arada, sağol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…