Düşük bütçe sistem toplama

Leons

Hectopat
Arkadaşlar merhaba, uzun zamandır sistem toplamayı düşünüyorum fakat kendim için çok uçuk sistemlerin gereksiz olacağına karar verdim. Fakat sistemin donanım yükseltmeye elverişli olmasını istiyorum. Bu konuda yardıma ihtiyacım var. Daha çok micromanagement ve benzer simülasyon oyunları oynuyorum. RimWorld, Kenshi, çok nadir Heroes of The Storm gibi. Bu tarz oyunları sorunsuz oynayabileceğim ve daha sonra donanım yükseltmeye de elverişli sistem önerileri yaparsanız sevinirim.

Bütçeyi tam olarak söylersen daha açıklayıcı olur.

Bu forumda rimworld oynayan ilkkez görüyorum bir garipsedim ondan bilinen bir oyun değil Türkiye'de.

Bu forumda rimworld oynayan ilkkez görüyorum bir garipsedim ondan bilinen bir oyun değil Türkiye'de.

Oynadığım en iyi oyunlardan biri diyebilirim. proje aşamasında da desteklediğim bir oyundu. Karavan gönderme güncellemelerinden sonra 10 senelik laptop kaldırmıyor.

Cok fazla oynadım oyunu rehber videolarıni bils cektim nodlusnu oynadım.

Bütçem 4000-5000 civarı yeterli olur diye düşünüyorum.

Gigabyte GTX 1660 Super.(İtopya'da 1700TL)
MSI B450 Tomahawk
Adata D40 3000MHz RAM (8x1) (İleri de güncelleyip bir 8 daha takabilirsin)
Ryzen 5 2600X
Corsair Spec 05 550W
James Donkey 480 GB SSD.

Fiyatı tam olarak bilmiyorum en son Dolar 5.98 iken falan bakmıştım. Sen yine de bir bak.

Son düzenleme:
4000-5000 düşük bütçe mi hocam?

Daha düşüğe oluyorsa amenna başkan, doların durumu belli ileride de yükseltme imkanım olsun istiyorum.
Cok fazla oynadım oyunu rehber videolarıni bils cektim nodlusnu oynadım.

Bende oynuyorum şuan ama bir noktadan sonra koloni büyüyünce oynanmıyor maalesef. Modları enfes bambaşka bir oyun yapıyor. Yeni gelen dlc de çok iyi.

İşlemci
R5 1600AF - 650TL

Anakart
B450M S2H - 450TL

Ram
XPG 2X8 3000MHz - 580TL

SSD
Kingston A400 480GB - 410TL

Ekran Kartı
Galax GTX1600 Super Teknobiyotik - 1780TL

Kasa
Msi Mag Forge 100M - 430TL

PSU
Gigabyte 650W 80+ - 380TL

Toplam - 4600TL

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…