Düşük bütçede PC mi yoksa PS mi daha mantıklı?

Hem konsol hem bilgisayar kullanan biri olarak gün içinde yoğun bir çalışma içindeyseniz konsol öneririm ama yaşantınız rahatsa bilgisayar. Çünkü yoğun bir günden sonra yatıp rahatça oyun oynamak insana çok daha keyif veriyor.

İstanbul içindeyseniz önerebileceğim 1-2 yer mevcut yoksada link olarak arayalım hocam sizin için bu arada arkadaşınıza sorun hesabında ortak yoksa yarı fiyatına gelir üyelik vs falan.

TV'ye PC taktım kesinlikle konsol keyfini vermiyor ama hakkını yememek lazım SteamOS kurup denediğim zaman sorunsuzca oynadım şu SteamOS iyice gelişse mini PC'ler yaygınlaşsa keşke.

Yok hocam İstanbul'da değilim maalesef.

Hocam ben zaten rekabetçi oyunları pek iyi oynayamıyorum fazlada sevmiyorum konsolda RDR oynamak elden ringde boss kesmek sanki daha keyifliymiş gibi ayrıca bir kardeşim var onunla da vakit geçirmiş olurdum multi oyunlarda.

Son düzenleme:

Hayırlı olsun diyelim hocam o zaman

PC her türlü tokatlar.
Bu bütçede tokatlamaz ezbere konuşmayalım. Arkadaşın belli ki TV'si var monitör parası cart curt eklenince fiyat fazla çıkıyor demiş. Onu da geçtim 4060'lı kısa ömürlü bir kasa yerine konsol çok daha mantıklı kas gücüne oranlasanız bile PS5 ile aynı güçte zaten 4060 özel optimizeyi diğer donanımlarını saymıyorum zaten.

Bilgisayar oyun dışında da işe yarar hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…