Düşük bütçeli bilgisayar önerisi

hadi ya elimizde kalacak heralde benim ki de
İzoly ve turbox gibi markaların sistemlerinde kullanılan SSD ve HDD'ler merdiven altı olduğu için bozulup verilerinizin kaybolma ihtimali var dikkatli olun derim hocam.

İzoly ve turbox gibi markaların sistemlerinde kullanılan SSD ve HDD'ler merdiven altı olduğu için bozulup verilerinizin kaybolma ihtimali var dikkatli olun derim hocam.
evde iyi bir laptop var eğitimler olıyor çocuğun dersleri oluyor vs hafıza da ekstra hiçbir beri yok tamamen dede işi pc benim ki

Tek tek 13 küsüre topladım hocam
Hocam, ikinci el parça toplamak yerine paylaştığım ürün daha mantıklı değil mi? Hem dedemin işini görür hem de çocuklar falan oyun oynarken bir sıkıntı çıkarmaz gibi görünüyor.

Hocam, ikinci el parça toplamak yerine paylaştığım ürün daha mantıklı değil mi? Hem dedemin işini görür hem de çocuklar falan oyun oynarken bir sıkıntı çıkarmaz gibi görünüyor.
Dediğiniz işler için is görür ama dediğim gibi Laptopun da çok avantajı var. Piyasalar nasıl bilmiyorum ama attığınız şey işinizi görecektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…