DC'de konuşmak için mikrofon arıyorum. Cızırtı yapmasın arka plan seslerini almasın sesim de az gitmesin yeterli. Bütçem belli değil ama fiyatlar düşük olursa sevinirim.
Hocam mikrofon alana kadar işinizi görürse WoMic uygulamasından telefonu mikrofon olarak kullanıyordum ben. Masanın üstüne yerleştiriyorsun yer de kaplamıyor. Tek tıkla bağlanıyor tek tıkla bağlantıyı kesiyordu. Telefonumun mikrofonu da iyi olduğu için sesim gayet iyi gidiyordu.
Hocam mikrofon alana kadar işinizi görürse WO Mic uygulamasından telefonu mikrofon olarak kullanıyordum ben. Masanın üstüne yerleştiriyorsun yer de kaplamıyor. Tek tıkla bağlanıyor tek tıkla bağlantıyı kesiyordu. Telefonumun mikrofonu da iyi olduğu için sesim gayet iyi gidiyordu.
En ucuz Havit Gamenote GK52 RGB Oyuncu ve Yayıncı Mikrofonu fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Havit Gamenote GK52 RGB Oyuncu ve Yayıncı Mikrofonu özelliklerini incele, 599,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Havit Gamenote GK52 RGB Oyuncu ve Yayıncı Mikrofonu fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Havit Gamenote GK52 RGB Oyuncu ve Yayıncı Mikrofonu özelliklerini incele, 599,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!