Bilgisayar Güç Kaynağı ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Güç Kaynağı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.
www.n11.com
Toplam: 4715 TL.
Not: 5000 TL düşük mü diyecekler olabilir ama 1 dolar 11 TL olduğu zamanda bence 5000 TL az. PC parçaları da dolarla geldiği için haliyle fiyatlar çok pahalı. Bu sistemi alacağım almadan önce size danışayım dedim yorumlarınızı yazmanızı bekliyorum.
Bilgisayar Güç Kaynağı ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Güç Kaynağı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.
www.n11.com
Not: 5000 TL düşük mü diyecekler olabilir ama 1 dolar 11 TL olduğu zamanda bence 5000 TL az. PC parçaları da dolarla geldiği için haliyle fiyatlar çok pahalı. Bu sistemi alacağım almadan önce size danışayım dedim yorumlarınızı yazmanızı bekliyorum.
www.n11.com
1030 ekran kartını şu aralar ben de düşünüyordum fakat incelemelerde oyun odaklı piyasaya sürüldüğünü fakat yakınlaşılmaması gereken(oyun açısından) bir kart olduğu söyleniyor
Hocam oynayacağınız oyunlar CS:GO, Valorant tarzı oyunlarsa oynayabilirsiniz GTA 5'tede sizi üzmez diye düşünüyorum bunları sizde biliyorsunuzdur ona göre alın 1500 TL böyle bir karta bu devirde bile fazla.