Düşük Bütçeli SSD Önerisi

Bu fiyata alabileceğin en iyi SSD'lerden bir tanesi. Uzun ömürlülük açısından rakibi yok.

Daha ucuza kaçmak istersen: ePttAVM - Kingston A400 SSDNow 120GB 500MB-320MB/s Sata3 2.5" SSD SA400S37/

Ayrıca HDD'le beraber kullanacaksan ayrı bir SATA kablosu alman gerekecek.

Son düzenleme:
@Elementor Ben Crucial BX500 240 GB modelini aldım ve 20 GB dosya kopyalama testinde 74 dereceyi gördü ben de iade ettim. Bu forumda aynı sıkıntıyı yaşayan 3-4, yabancı forumlarda da 3-4 kişi gördüm ancak sayı az olduğu için kronik mi bilemeyeceğim. Sadece bilgilendirmek için yazıyorum.

Dostum attığın site kargo bedeli alıyor, yani benim attığım daha ucuza geliyor.
@Elementor Ben Crucial BX500 240 GB modelini aldım ve 20 GB dosya kopyalama testinde 74 dereceyi gördü ben de iade ettim. Bu forumda aynı sıkıntıyı yaşayan 3-4, yabancı forumlarda da 3-4 kişi gördüm ancak sayı az olduğu için kronik mi bilemeyeceğim. Sadece bilgilendirmek için yazıyorum.
Isınma sorunun SSD'ler için bir sorun teşkil edeceğini sanmıyorum.

@Elementor Maalesef teşkil ediyor. Hatta en büyük sorunlardan biri diyebiliriz SSD'ler için. 74 dereceye çıktığında o ısıdan dolayı SSD hız düşürdü. Hızı 3-5 MB/S'ye düşüyordu aniden.

@volkandemirel01 Mesajınızın aldığı ifadelere bakarak ne kadar saçma bir öneri yaptığınızı anlayabilirsiniz.
@Elementor Dayanıksız kalmıştır derken? Kronik arızalı ne demek sanırım yanlış anladınız. Biraz daha araştırma yapmanızı öneririm.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı