Eirhena Centipat Katılım 19 Kasım 2023 Mesajlar 181 Çözümler 1 27 Aralık 2024 #11 mufo dedi: Oha 2 kat olmuş kusura bakmayın bu ülkeye ayak uyduramıyorum. Genişletmek için tıkla... Anlıyorum hocam, normal bir şey bu ben alıştım. Hangi ürün olursa olsun ne kadar olduysa şaşırmıyorum bile.
mufo dedi: Oha 2 kat olmuş kusura bakmayın bu ülkeye ayak uyduramıyorum. Genişletmek için tıkla... Anlıyorum hocam, normal bir şey bu ben alıştım. Hangi ürün olursa olsun ne kadar olduysa şaşırmıyorum bile.
L LBME_YT Decapat Katılım 24 Mayıs 2023 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2024 #12 Eirhena dedi: Hocam 200 Türk lirasını aşmayan klavyelere bakıyorum. Genişletmek için tıkla... hacı 200 tl ye klavye bulamazsın. Bulsanda en fazla 1 haftası vardır.
Eirhena dedi: Hocam 200 Türk lirasını aşmayan klavyelere bakıyorum. Genişletmek için tıkla... hacı 200 tl ye klavye bulamazsın. Bulsanda en fazla 1 haftası vardır.
Eirhena Centipat Katılım 19 Kasım 2023 Mesajlar 181 Çözümler 1 29 Aralık 2024 #13 LBME_YT dedi: Hacı 200 TL'ye klavye bulamazsın. Bulsanda en fazla 1 haftası vardır. Genişletmek için tıkla... Var hocam alacağım zaten.
LBME_YT dedi: Hacı 200 TL'ye klavye bulamazsın. Bulsanda en fazla 1 haftası vardır. Genişletmek için tıkla... Var hocam alacağım zaten.