Steam Düşük disk kullanımı neden olur?

Veunex12

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba Steam'den oyun indirmeye çalışıyorum başlarda 15mb/sn disk kullanımı oluyor internet hızımda 15mb/sn şeklinde devam ediyor. Aradan 3-5dk geçiyor hızlarım 7'ye sabitleniyor sebebi nedir? Disk kullanımım azaldığı için indirme hızımda düşüyor. Sadece Steam'de bu şekilde.

Diskinizin okuma/yazma hızı indirme hızınıza yetişemiyor ise işlemcinize yük biner. İşlemcinize yük binme durumu söz konusu değilse disk yetersizliğini düşünmemize gerek yok.
Yine de şu soruları sormakta fayda var:
-Disk HDD mi ?
-Disk 5 yıl ve daha mı eski ? (Özellikle kötü marka SSD lerin ömrü 5yıl oluyor)
Steam ayarlarından indirme konumunu Almanya yaparak dener misin ?

Sistemimden yana bir problemim yok gen 4.0 SSD kullanıyorum. Sadece Steam'de hızlarım kısıtlanıyor diğer uygulamalarda böyle bir sorunum yok Epic, ubisosft, Origin'ya da Google gibi.

Sistemimden yana bir problemim yok gen 4.0 SSD kullanıyorum. Sadece Steam'de hızlarım kısıtlanıyor diğer uygulamalarda böyle bir sorunum yok Epic, ubisosft, Origin'ya da Google gibi.
Daha önce vermiş olduğum yanıttaki gibi Steam ayarlarından Steam indirme sunucusunu Almanya olarak değiştirin. Sorununuzu çözecektir. Türkiye sunucusu sıkıntılı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…