Steam Düşük disk kullanımı

BestOfFadeleS

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Oyun indirirken diski çok az kullanıyor gibi geldi, bu sebeple inmesi daha mı uzun sürüyor? 190 GB oyun yükledim yakın zamanda ve 4-5 saat sürdü bu normal olan ama 40 GB bir oyun için 2 saat diyor, disk kullanımı için fotoğraf bıraktım aşagıya. Değerler normal mi?

Not: Önbelleği temizle yaptım sorun hâlâ aynı.

Son düzenleme:

Bu hızda 190GB oyun minimum 10 saatte iner. Disk kullanımı gayet normal zaten ilk başta RAM'e yüklenir sonra diske yazılır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu hızada 190GB oyun minimum 10 saatte iner. Disk kullanımı gayet normal zaten ilk başta RAM'e yüklenir sonra diske yazılır.

10 saattemi dediğim gibi ya 4 ya da 5 saatte indirdim dün.

Bu hızada 190GB oyun minimum 10 saatte iner. Disk kullanımı gayet normal zaten ilk başta RAM'e yüklenir sonra diske yazılır.

RAM'e mi yüklenir? Hayatımda ilk defa oyunun RAM'e yüklendiğini duydum emin misiniz?

İndirme değerleriniz 40 Mbps'ye göre gayet iyi hocam bir sorun yok.

RAM'e mi yüklenir? Hayatımda ilk defa oyunun RAM'e yüklendiğini duydum emin misiniz?

İndirme değerleriniz 40 Mbps'ye göre gayet iyi hocam bir sorun yok.

İndirdiğiniz hiçbir şey önce diske uğramaz RAM'e uğrar oradan diske yazılır. Örneğin: İnternet hızınız 1GB ancak HDD kullanıyorsunuz hızınız 50 MB mi sabitlenir? Hayır başta dosya RAM'e oradan diske yazıldığı için sorunsuz bir şekilde 1GB indirirsiniz ta ki RAM dolup disk yetişemiyene kadar.
Aynı şekilde diyelim CS oynuyorsun ve HDD var ilk başta oyunu açıp Dust 2 girince çok yavaş girer ama bir kere girdikten sonra dosyalar RAM'e alınır diğer el çok daha hızlı girersin oyuna.

Sorunu hala çözemediyseniz profilimde çözümünü detaylıca anlattığım bir konu açtım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…