Düşük DPI Mouse Önerisi

Spilner

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Elimde hiper black widow X20 var bu mouse düşük DPI'da takılıyor algılamıyor bazen. Bu da düşük DPI'da FPS oyunları oynamamı engelliyor. 60-70 TL civarında bir mouse lazım bana düşük DPI'da takılmayacak. İlla Gaming olmasına gerek yok sensörü sağlam normal bir mouse de olabilir. Önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Elimde hiper black widow X20 var bu mouse düşük DPI'da takılıyor algılamıyor bazen. Bu da düşük DPI'da FPS oyunları oynamamı engelliyor. 60-70 TL civarında bir mouse lazım bana düşük DPI'da takılmayacak. İlla Gaming olmasına gerek yok sensörü sağlam normal bir mouse de olabilir. Önerilerinizi bekliyorum.

Merhaba, belirttiğiniz fiyat aralığından daha uygun min. 400 - maks. 3200 DPI ayarı yapılabilen Shark Force Pro ürününü önerebilirim,

Fiyatı:

Ürün gayet uygun duruyor. Yazılımı mevcut mu ? Birde 400 3200 dpi arasında istediğim herhangi bir dpi'ı ayarlayabiliyormuyum ?
Dostum bu tarz ucuz ürünleri alma. Fare takılıyorsa sadece DPİ ile ilgili değil. Sensörün hızlanma ve maksimum hızlanması önemlidir. Ucuz ürünlerin hepsinde bu değerler düşüktür. Yani alırken kaliteli bir marka al. G300S kullanıyorum ve senin yaşadığın sebepten dolayı aldım ve küçük olması dışında sevmediğim bir yeri yok.

G300S Tracking Specs:

Adsız.png

Ürün gayet uygun duruyor. Yazılımı mevcut mu ? Birde 400 3200 dpi arasında istediğim herhangi bir dpi'ı ayarlayabiliyormuyum ?

Ürünün ayrı bir yazılımı yoktur, 400, 1200, 2400, 3200 DPI ayarlarından herhangi birini seçebilirsiniz.

Aşağıdaki linkte detaylı içerik bilgisi ve el kitapçığı bulunmaktadır.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı