Düşük faizli konut kredisinde peşinat var mı?

Makaleler
2
Yer
Yalova
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600, Gainward RTX 4060 Python II, GoodRam 2x8 16 GB 3600 MHz, MSI MPG B550 GAMING PLUS, Kioxia Exceria G2 1 TB, Silver Stone PF240 Sıvı soğutma, WD 1 TB HDD, Dark GT PRO Mesh Kasa.
Meslek
Bilgisayar Teknikeri
Öncelikle merhaba, arkadaşlar bu 1 Haziran'dan itibaren devlet bankalarının sunmuş olduğu 0, 64 faiz oranından başlayan bir ev kredisi imkanı bulunmakta. Bu kredide peşinat var mı yok mu anlayamadım. İnternet sitesi ve televizyonda %10 peşinat var yazıyor. Ama bankadan bilgi almak için gittiğimizde hiç peşinattan bahsedilmedi. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
İnternette yazılanlardan çok bankaya göre değişiyor sizin kredi notunuz, siciliniz, aylık geliriniz, birikiminiz her şey etken. Tüm bankalar durumun farkında verdikleri kredileri düzenli alamayacaklarını NPL (non performing loan) batık kredi verdiklerinin farkındalar kamu bankaları görev zararı yazabilirler fakat özel bankalarda için işler daha zorlaşıyor. Evi olmayan düzenli gelire sahip kişiler için fırsat olabilir şahsen ben anlamazdım düşük faizli 48 ay vadeli ihtiyaç kredisi ile fiziki altın döviz alıp kasama atmak her şeyden mantıklı geliyor kendi hesabınızı yapmadan uygulamayın yatırım tavsiyesi değil ama birilerinin tekeri döndürmesi gerekiyor

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı