Düşük fiyata sistem toplamak

Aha Yardım

Hectopat
Selamlar, RDR2, BF serisi ya da daha yüksek sistem isteyen oyunları orta ayarlarda zorlanmadan açabilecek en ucuz sistem sizce nedir? Yakın zamanda PC alacağım. (taksitle)
Her oyunu orta seviyede açacak bir PC yeterli.

Rx 570 li bir bilgisayar yetecektir.

Ben bilgisayar toplamayı iyi bilmiyorum, bilsemde şu an mining yapıldığı için her şey çok pahalı.
Bütçeniz nedir?

Selamlar, RDR2, BF serisi ya da daha yüksek sistem isteyen oyunları orta ayarlarda zorlanmadan açabilecek en ucuz sistem sizce nedir? Yakın zamanda PC alacağım. (taksitle)
Her oyunu orta seviyede açacak bir PC yeterli.
Bu sitede en ucuzu Leo 3T-10 | Game Garaj . RDR2' yi normal, high karışık oynatır.

Bütçen ne kadar kardeşim şimdi ona gore bişey söyleyelim mesela orta ayardan kastın 1920 1080p medium ayarsa 6 6.5 u bulursun

Maksimum 6000.
Bütçen ne kadar kardeşim şimdi ona gore bir şey söyleyelim mesela orta ayardan kastın 1920 1080p medium ayarsa 6 6.5'u bulursun.

Evet medium ayarla da 1920 1080p oynatması benim için yeterli.
Bu sitede en ucuzu Leo 3T-10 | Game Garaj . RDR2'yi normal, High karışık oynatır.

i3 10100F iyi bir işlemcimi AMD işlemcilerden hangisine rakip geliyor.

Kardeşim GTX 1650 ekran kartlı sistemler şu an en çok onerebilecegim sistemler 5.5 civarı bulabilirsin. Bf oyunlarını çok rahat oynarsın ama rdr 2 de 1080 mediumda 50 60 FPS arası verir diğer piyasadaki oyunları da çok rahat oynarsin

Maksimum 6000.

i3 10100F iyi bir işlemcimi AMD işlemcilerden hangisine rakip geliyor.

Ekran kartı stokları gelene kadar beklemenizi öneririm eskiden 6000TL'ye 2060'li sistemler toplanıyordu.1650 almanızı asla önermem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…