ewig Decapat Katılım 14 Temmuz 2020 Mesajlar 370 Çözümler 1 27 Eylül 2020 #21 Jake Peralta dedi: Hocam eğer monitörünüz 60Hz ise ve her oyunda V-Sync açıksa 60FPS'e sabitleniyor olabilir. Ya da ekran kartı gg. Genişletmek için tıkla... Hocam yok o kadar acemi değiliz
Jake Peralta dedi: Hocam eğer monitörünüz 60Hz ise ve her oyunda V-Sync açıksa 60FPS'e sabitleniyor olabilir. Ya da ekran kartı gg. Genişletmek için tıkla... Hocam yok o kadar acemi değiliz
Alamut Harameyn Decapat Kek günü Katılım 8 Haziran 2020 Mesajlar 208 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2020 #22 ewig dedi: Kardeşim 1151 anakarta 10. Nesil nasil takayım gece gece güldürdün beni Genişletmek için tıkla... Sana tek bir sorum var rtx3060 gib ağır bir ekran kartını o anakarta nasıl takıcaksın?
ewig dedi: Kardeşim 1151 anakarta 10. Nesil nasil takayım gece gece güldürdün beni Genişletmek için tıkla... Sana tek bir sorum var rtx3060 gib ağır bir ekran kartını o anakarta nasıl takıcaksın?
ewig Decapat Katılım 14 Temmuz 2020 Mesajlar 370 Çözümler 1 27 Eylül 2020 #23 Alamut Harameyn dedi: Sana tek bir sorum var rtx3060 gib ağır bir ekran kartını o anakarta nasıl takıcaksın? Genişletmek için tıkla... spec delta rgb kasa kullanıyorum destek vb şeylerle sorunu çözerim
Alamut Harameyn dedi: Sana tek bir sorum var rtx3060 gib ağır bir ekran kartını o anakarta nasıl takıcaksın? Genişletmek için tıkla... spec delta rgb kasa kullanıyorum destek vb şeylerle sorunu çözerim
Alamut Harameyn Decapat Kek günü Katılım 8 Haziran 2020 Mesajlar 208 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2020 #24 ewig dedi: spec delta rgb kasa kullanıyorum destek vb şeylerle sorunu çözerim Genişletmek için tıkla... Peki 1151 soketli bir anakarta bu kartı destekleyen bir işlemci nasıl bulucaksın?
ewig dedi: spec delta rgb kasa kullanıyorum destek vb şeylerle sorunu çözerim Genişletmek için tıkla... Peki 1151 soketli bir anakarta bu kartı destekleyen bir işlemci nasıl bulucaksın?