Düşük FPS'e rağmen ekran kartının tam çalışmaması

rebellion204

Centipat
Arkadaşlar merhaba. Ben bundan 4 ay önce bilgisyar topladım. Öncelikler parçaları sayayım, MSI RX 590 SGB 256 Bit ekran kartı, Ryzen 5 2600 3.9 GHz 6 çekirdekli işlemci, 240 GB SSD, gıgabayte anakart, 8x8 16 GB basitix sport DDR4 RAM. Fakat ben bu sistemde Assassins Creed oynarken FPS 40'lara düşüyor fakat ekran kartı %30 çalışıyor, işlemci %20. Forumları gezdim MSI Afterburner programından bazı ayarlamalar yaptım fakat bir faydası olmadı. Çok sinir bozucu bir şey bu sistemde benim bu oyunu Ultra ayarlarda 120 FPS almam lazım fakat ortalama 55-60 alıyorum. Sizce bu sorunu nasıl çözebilirim.Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hangi serisini oynuyorsunuz? Optimizasyon sorunu var eski serilerde sanırım, ondan dolayıdır belki. Bende Asassins Creed 3 oynarken Boston şehrinde eziyet çekiyorum mesela, 25-30 FPS'lerde dolaşıyor şehirde yürürken bazı kısımlarda. Asassins Creed 3'e gelene kadar diğerlerinide oynadım, diğerleride böyleydi hemen hemen. FPS düşük olmasa bile takılmalar meydana geliyordu sürekli şekilde. Aynı sistemi kullanıyoruz bu arada.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı