Kusura bakmayın konuya bakamadım acil bir işim çıkmıştıda. Test ettim ve resmi ekledim.
Yani ekran kartı kullanımım %60 %70'lere düştüğü zaman, CPU kullanımım %80'lerde olduğu oluyor eğer sorduğunuz bu ise.
Deneyip cevabını yazacağım birazdan.
XMP'yi kapatmıştım lakin 3200'de çalıştıklarına eminim lakin XMP'yi açık sonucu yazacağım.
1920X1080 çözünürlüğünde oynuyorum.
GPU kullanımım %40 %50 olduğu zaman işlemcim %100 olmuyor %80'i geçtiğini görmedim CPU'mun daha. 1080P çözünürlüğünde oynuyorum.
Sorunumun büyük sorununu çözdüm arkadaşalar DDU ile clean install atıp "standart" versionu yükleyip "pshyx" i yüklemedim. Bu bana ekran kartımı %5-7 arasında daha fazla çalışmasına neden oldu. Ondan sonra XMP profilim kapalı idi ve nasıl olduysa RAM'lerimin hızı 2133'e geri düşmüş ben 3200'e ayarlamıştım halbuki bu XMP prorfilini açtım RAM'lerimi 3200MHz'ye geri çıkarttı ve anlamadığım bir şeyi açıkcası 100.0'dan 100.80'e boostladı. Ortalama %70 arası çalışan ekran kartım şu anda %90'da çalışıyor. Bu hız yeterince ideal olduğunu düşünüyorum çok teşekkürler herkese yardımlarınız için.