Düşük GPU ve CPU kullanımı olmasına rağmen FPS düşük

Rica ederim. Bir de test sırasındaki değerleri SS olarak atma şansınız var mı?

Tabii ki de.

Rica ederim. birde test sırasındaki değerleri SS olarak atma şansınız var mı?

Sanırım işe yaramadı. Yine aynı sonuçları aldım.

SS'leri paylaşıyorum:

Tarkov için mevcut görünen değerler: Herhangi bir şekilde FPS limit açık değil. Bazen 65-70 FPS olduğu oluyor.

RDR2 - 2K Çözünürlük

RDR2 -1080P Çözünürlük

Dosya Ekleri

• 1720273523859.png
    166,7 KB · Görüntüleme: 23
  • 1720274006304.png
    219,9 KB · Görüntüleme: 26
Son düzenleme:
RDR2'de 2K çözünürlüğe nerdeyse yarı yarıya darboğaz gitmiş. peki 2K çözünürlükteyken grafikler full müydü. özellikle "anisotropic filtreleme" ve "MSAA" ayarları bunlar karta yük bindiren ayarlar bunlarla birlikte diğer grafikleri de yüksek değilse yükseltin ve DLSS kalite yapın.

Hepsinin ayarı en üst düzeydeydi. Yani aldığımız cevap işlemci yeterince besleyemiyor. Doğru mu anladık?

Hepsinin ayarı en üst düzeydeydi. Yani aldığımız cevap işlemci yeterince besleyemiyor. Doğru mu anladık?
Dostum ben 2 hafta önce 7500f 4070Super sistem aldım. 2K geçicem ama şuanlık 1080p deyim. Darboğaz yok denecek kadar az oluyor. 7800x3D bütçen varsa zaten düşünme ama yoksa 7500f gayet götürecek bir işlemci.

Dostum sorun işlemcinin besleyememesi değil 5600 ve 4070 ikilisiyle test videoları mevcut. o işlemci 2K çözünürlükte darboğaz yapmadan gayet rahat besleyebilecek bir işlemci. senin sorunun farklı, sisteminde bir uyuşmazlık var. Belki BIOS'dan "ReSıze BAR" açmak işe yarayabilir bir de onu dene istersen.

Kontrol ettim. Zaten açık gözüküyor. Kapatıp denedim. Değerler yine aynı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…