Düşük GPU ve CPU kullanımı

yigithankoroglu

Decapat
Merhabalar, benim sorunum laptop’um bazı oyunlarda ekran kartını %99 civarı kullanırken bazı oyunlarda %20-40 arası kullanıyor ve az kullandığı oyunlarda FPS düşük oluyor
Örnek: Rocket League kullanımı %99 civarı.
GTA 5 kullanımı :%40 civarı.
Ekran kartı 2 GB 960M. 8 GB RAM.
Nasıl çözebilirim? Sıkıntı nedir?

Merhabalar, benim sorunum laptop’um bazı oyunlarda ekran kartını %99 civarı kullanırken bazı oyunlarda %20-40 arası kullanıyor ve az kullandığı oyunlarda FPS düşük oluyor
Bu sorun sıkça sorulan bir sorun. Bende de oluyor. İşlemci kullanımı nasıl?

Sisteminizi detaylı yazın.

5.Nesil Broadwell Intel® Core™ I7-5700HQ, 8 GB (1x8GB) DDR3L 1.35V 1600MHz, 1TB 7200RPM, 15.6" Full HD 1920x1080 Mat LED Ekran, 2 GB GDDR5 NVIDIA® GeForce® GTX960M 128-BIT DX12
Bu sorun sıkça sorulan bir sorun. Bende de oluyor. İşlemci kullanımı nasıl?
%20 falan Hele o işlemci kullanımı vasat.chrome açıkken chrome daha fazla kullanıyor oyundan doğrusu öyle mi bilmiyorum ama

Aldığından berimi bu hata var bir kaç gündürmü?
Fps 60 da duruyosa sıkıntı yoktur oyunun ayarlarında bir şey vardır fakat 30 49 60 54 oynanma yapıyorsa sıkıntı biraz zor çözülür fakat darboğaz olamaZ

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı