yiğit büber Decapat Katılım 20 Şubat 2023 Mesajlar 195 3 Ekim 2023 #1 Sistem YouTube'daki videolarda 200FPS alırken ben 70FPS alıyorum, ekran kartı 700W istiyor bende 500W var. FPS etkiler mi bir de Online oyunlarda düşük internet hızı FPS düşürür mü?
Sistem YouTube'daki videolarda 200FPS alırken ben 70FPS alıyorum, ekran kartı 700W istiyor bende 500W var. FPS etkiler mi bir de Online oyunlarda düşük internet hızı FPS düşürür mü?
Çözüm ProximusTwo 3 Ekim 2023 Etkilemez. PSU yetmezse, direkt sistem kapanır zaten. Online oyunlarda düşük internet hızı FPS'i düşürmez ama pingi arttırır.
Etkilemez. PSU yetmezse, direkt sistem kapanır zaten. Online oyunlarda düşük internet hızı FPS'i düşürmez ama pingi arttırır.
ProximusTwo Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 13.561 Makaleler 13 Çözümler 93 3 Ekim 2023 #2 Etkilemez. PSU yetmezse, direkt sistem kapanır zaten. Online oyunlarda düşük internet hızı FPS'i düşürmez ama pingi arttırır. Artı 0 Eksi Çözüm
Etkilemez. PSU yetmezse, direkt sistem kapanır zaten. Online oyunlarda düşük internet hızı FPS'i düşürmez ama pingi arttırır.