Düşük güçteki bilgisayarlar için oyun videosu kaydetme programı

Makaleler
4
Yer
Hawkins
Daha fazla  
Meslek
#1 Hero
Konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim. Speedrun yaparken oyunu kaydetmek istiyorum. Ne yapabilirim? OBS falan denedim kasıyordu bayağı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Düşük güç derken sistemide yazsanız iyiydi Bandicam eski sürüm veya Fraps falan vardı.

Oynadığınız oyun CS:GO ise 100 FPS alıyorsanız büyük ölçüde düşecektir FPS ancak Bandicam kullanabilirsiniz kaydedici ile alakası yok oynadığınız oyun ile alakası vardır hocam.

Kartınız AMD ise Radeon yazılımının kendi kayıt programını, NVIDIA ise sanırım adı Shadow Play'idi, onun kayıt programını kullanmanızı öneririm. Radeon yazılımınınkini kullanıyorum ve performansta en ufak bir düşüş yok. Muhtemelen Shadow Play'de de öyledir.

Önereceğim kaydediciler:
1: NVIDIA Shadow Play.
2: Radeon Software
3: OBS Studio
4: Bandicam
5: Fraps.
Not: OBS en detaylı ve en kaliteli olandır. NVIDIA gibi ekran kartına yük bindiren yazılımlar çok iyidir FPS'ye etki etmez ancak çok az seçenek sunar. Benim tavsiyem: OBS Studio.

Action ! çok memnunum Steam'den indirimde 15 TL'ye alabilirsiniz çok kalitelidir.

Nvdıa ekran kartınız varsa shadow player.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…