Düşük hızlı internet için ne yapılabilir?

Daha fazla  
30 metre uzağımdaki evde 75 Mbps internet var, 80 metre uzağımda eczanede 100 Mbps internet var benim ve yan apartmanımda 16 Mbps o da 13 download 0.80 upload Max gördüm bu zamana kadar. Uzaynet gördüm yaşadığım ilçede Uzaynet bile yok 22.05.2024'te taahhüdüm sonlanıyor Superbox gibi hizmetler var demeyin aşır gereksiz pahalı GB'lara göre zaten ayda en az 700 GB download 80 GB upload yapılıyor internetimle. Daha önce Türk Telekom'a vs çok müracat ettim çok uğraştım fakat hepsi nafile. Ne yapmam lazım sizce?

Göknet üzerinden sorgulama yapar mısın muhtemelen ADSL kullanıyorsun.

Yorum kastığım falan yok. Bu interneti nasıl oturduğun yerden yükseltmeyi planlıyorsun?

Ne yapacağını sormuş gelmişsin burada boş yapıyorsun umarım modlar gerekli işlemi yapar.

30 Metre uzaktaki evden kendinize kablo çekebilirsiniz. Zamanında 40-50 metre uzaktan kablo çekmiştim. Tabii kablo çekeceğiniz ev ile anlaşmanız gerekiyor. Burada asıl konu İSS ile anlaşmanız. Bölgenizde varsa yerel İSS'lere gidip durumu anlatırsanız belki belli bir ücret karşılığında kurulumu yapabilirler. Son olarak bu şekilde alacağınız internet hizmetinden bir tutarlılık beklemeyin. Ansızın internetiniz kopabilir, hızı düşebilir ve kablo zarar görüp komple sizi masrafa sokabilir. İnternet hızınızı yükseltmek için maalesef hem bu riskleri almanız gerekiyor hem de maliyetleri göz önünde bulundurmanız gerekiyor.

Yapacağını sormuş gelmişsin burada boş yapıyorsun umarım modlar gerekli işlemi yapar.

Yapacak bir şeyi olmadığını söylüyorum bana gelmiş yorum kasıyorsun diyor. Ben ne diyeyim buna karşılık? Paket değiştirmekten başka şansı yok.

İlk internet taktıracağımızda adam internet çok yavaş olur buradan oraya değmez anca aynı apartman 2 kat fark olursa sıkıntı çıkmaz demişti bizde mecbur bu interneti aldık.

İlk internet taktıracağımızda adam internet çok yavaş olur buradan oraya değmez anca aynı apartman 2 kat fark olursa sıkıntı çıkmaz demişti bizde mecbur bu interneti aldık.

Dediği nispeten doğru, çok dalgalanma yaşarsınız. Ancak bunun haricinde bir şey yapamazsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…