Steam Düşük indirme hızı

DoganEfe

Decapat
Daha fazla  
İnternetim Superonline, gayet iyi bir internet hız testlerinde 30'ları görüyorum fakat Steam'de oyunu en fazla 2,5 MB hız ile indirebiliyorum. Yardım eder misiniz?

2023-07-31 (2).png

Son düzenleyen: Moderatör:
İkisi farklı birimler. Test Mbps cinsinden sonuç verir, Steam ise MB/s cinsinden hesaplıyor. 8Mbps yaklaşık olarak 1MB/s ettiği için ufak bir hesap ile problem olmadığı anlaşılır.

2,5MB 30 Megabit internet için gayet normal.
Değil. 30 Mbps internetle 3.5 MB/sn görmesi lazım.

Hocam hız testleri megabit olur. İndirme hızı ise megabayt/saniye. Yani değerler normal.
Adam 30 Mbps alıyorum testte demiş. 30 Mbps ile indirse saniyede 3.5 MB'ye denk gelir. Konuda en fazla 2.5 görüyorum diyor. Nasıl normal? Zaten saniyede 30 MB indirmeyi beklemiyor konu sahibi.

Adam 30 Mbps alıyorum testte demiş. 30 Mbps ile indirse saniyede 3.5 MB'ye denk gelir. Konuda en fazla 2.5 görüyorum diyor. Nasıl normal?

Hocam o kadar fark olacak, telefonla bağlanıyorsun şeyle bağlanıyorsun, ayrıca Wireless bağlanıyorsada düşer, sonuçta 0, 1MB değil.

Adam 30 Mbps alıyorum testte demiş. 30 Mbps ile indirse saniyede 3.5 MB'ye denk gelir. Konuda en fazla 2.5 görüyorum diyor. Nasıl normal? Zaten saniyede 30 MB indirmeyi beklemiyor konu sahibi.
Stabil olarak 30Mbps dememiş, 30'a kadar çıkıyor demiş. Muhtemelen kablosuz bağlanılıyor. Kablosuz ile dalgalanmalar yaşanması olası. Günün hangi saati, haftanın hangi günü olduğu da bunları etkileyebilecek şeyler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı