İnternetim Superonline, gayet iyi bir internet hız testlerinde 30'ları görüyorum fakat Steam'de oyunu en fazla 2,5 MB hız ile indirebiliyorum. Yardım eder misiniz?
Eki Görüntüle 1884676
Değil. 30 Mbps internetle 3.5 MB/sn görmesi lazım.2,5MB 30 Megabit internet için gayet normal.
Adam 30 Mbps alıyorum testte demiş. 30 Mbps ile indirse saniyede 3.5 MB'ye denk gelir. Konuda en fazla 2.5 görüyorum diyor. Nasıl normal? Zaten saniyede 30 MB indirmeyi beklemiyor konu sahibi.Hocam hız testleri megabit olur. İndirme hızı ise megabayt/saniye. Yani değerler normal.
Hocam 2,5 görüyormuş arkadaş. O kadarcık kayıp olabilir, gayet normal. Çünkü interneti sadece Steam harcamıyor. Arka planda çalışan uygulamalar da var.Değil. 30 Mbps interle 3.5 MB/sn görmesi lazım.
Değil. 30 Mbps internetle 3.5 MB/sn görmesi lazım.
Adam 30 Mbps alıyorum testte demiş. 30 Mbps ile indirse saniyede 3.5 MB'ye denk gelir. Konuda en fazla 2.5 görüyorum diyor. Nasıl normal?
İndirme önbelleğini temizleyin, arkada herhangi bir video falan açmayın. O şekilde deneyin bir de.
Stabil olarak 30Mbps dememiş, 30'a kadar çıkıyor demiş. Muhtemelen kablosuz bağlanılıyor. Kablosuz ile dalgalanmalar yaşanması olası. Günün hangi saati, haftanın hangi günü olduğu da bunları etkileyebilecek şeyler.Değil. 30 Mbps internetle 3.5 MB/sn görmesi lazım.
Adam 30 Mbps alıyorum testte demiş. 30 Mbps ile indirse saniyede 3.5 MB'ye denk gelir. Konuda en fazla 2.5 görüyorum diyor. Nasıl normal? Zaten saniyede 30 MB indirmeyi beklemiyor konu sahibi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.