Steam Düşük indirme hızı

Modeme başka cihazlar bağlıysa etkiler, kablosuz bağlanıyorsa etkiler, lütfen mantıklı düşünelim.
Mantıksız düşünen sizsiniz. 30 Mbps internet için 2.5 MB/sn normal diyen ben değilim.

Diyorum ki, kablosuz bağlantı sağlıyorsa bu tür hız düşmeleri normal. Kablolu bağlansa stabil ve yüksek hız alır. Bunun neyinde mantıksızlık gördün? Ben etkilemez diye bir laf kullanmadım.

Boş boş beğenmedim basmayı kes.

Koşullar hakkında bilgi almadan böyle kesin yorumlar yapmak doğru değil hocam.

Koşullar hakkında bilgi almadan böyle kesin yorumlar yapmak doğru değil hocam.
Kablosuzla bağlantı sağlıyorum yazmaması onun sorunu, benim değil. Açık ve net belirttim, anlamayacak bir şey yok. ''NORMAL'' bir bağlantıda 30 Mbps internet ile 2.5 MB/sn indirme hızı düşük. Burada bir sorun var demektir. Ancak arkadaş kablosuz bağlanıyormuş. Koşullara bağlı olarak indirme hızı düşebilir. bunun da gayet ''NORMAL'' olduğunu söylüyorum. Aynı şeyi sen de söylemene rağmen bana mantıksız diyorsun.

Söylediğim şeylerde mantıksız olan bir şey yok. Pratikte düşük olduğunu belirttim. Kablosuzda da bu tür hız düşüklüğü normal dedim. Lütfen düzgünce okuyup düzgünce yorumlayın. Ben kablolu/kablosuz yorumu yapmadım ilk mesajımda.

Ethernet kablosu alın cat6 işinizi görür. İşte o zaman gerçek indirme hızını görürsünüz.
Cat 5 yeterli 100 mbps internetin en az 75-80'ini alıyorum.

Cat 5 yeterli 100 mbps internetin en az 75-80'ini alıyorum.
Ben de aynı şekil cat5 kullanıyorum iş her türlü görür ama uzun vadeli düşünüyorsa cat5 değil cat6 alması daha mantıklı olur. Almışken bir tane alsın uzun uzun kullansın.

Ben de aynı şekil cat5 kullanıyorum iş her türlü görür ama uzun vadeli düşünüyorsa cat5 değil cat6 alması daha mantıklı olur. Almışken bir tane alsın uzun uzun kullansın.
Sadece teknoloji farklı, kaliteli bir Cat5 kalitesiz bir Cat6'dan daha uzun ömürlü olur mantıken. 1000 Mbps'ye falan yükseltmeyecekse adam akıllı bi' Cat5'i uzun süre kullanır.

Sadece teknoloji farklı, kaliteli bir Cat5 kalitesiz bir Cat6'dan daha uzun ömürlü olur mantıken. 1000 Mbps'ye falan yükseltmeyecekse adam akıllı bi' Cat5'i uzun süre kullanır.
Güncel kalmak en iyisidir. Çok az bir fiyat farkıyla neden daha uzun vadeli + yeni model (cat5'e göre) bir şeyi seçmeyeyim ki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…