Düşük İnterner Hızı Modemden Kaynaklı Olabilir mi?

recep1453

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar;
Başlıktan da anlaşıldığı gibi benim 16 mb internetim var. Wi-Fi kullandığım için nette kayıplar yaşıyorum.
Bazı sebeplerden dolayı WiFi kullanmak zorundayım, USB bir WİFİ çevirici ile nete giriyorum.
Masaüstü PC'im de AC'li bir WiFi kartı ve AC'li bir modem alırsam sorunumu çözmüş sayılır mıyım ?
Oyunlarda ping yapıyor bu modem ve Wi-Fi kartı sorunu mu çözer mi? Türk Telekom'u arayıp internet hızım çok düşük dediğimde verileriniz çok normal modem çok eski olmalı gibi cümleler kurdu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Olabilir. Wifi üzerinden de aşırı kayıp yaşanmaz normal kullanımlarda. En azından ben öyle biliyorum. Kendi internetim de wifi veya kablo farkettmeden hızımı en iyi şekilde alabiliyorum.

Özet şekilde de modem cidden eski ise olabilir. Ya da modemin yazılım güncellemesi gelmiş olabilir.

Elbette etkisi olur. Kablo ile bağlantı her zaman daha stabil sonuçlar verir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Elbette etkisi olur. Kablo ile bağlantı her zaman daha stabil sonuçlar verir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Stabilite ayrı hız ayrı. Ben genel kullanımda hiç gözle gözülür fark görmedim. Ama yayın vb yaparken yani stabilitenin önemli olduğu noktalarda tabi ki kablo daha verimli.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı