HIZTESTI.com.tr ile İnternet bağlantını test et. İnternet hız testi sonucum burada. Download idare eder ama upload çok kötü. Yapabileceğim bir şey var mı?
Oyunlarda aşırı ping yaşıyorum.
Yapabileceğim bir şey var mı? Bilgisayarı ve modemi kırmaktan başka?
Wi-Fi kullanma, Ethernet kablosuna geç. İnternet hızı ve yükleme hızın bir online oyun için yeterli bir bakıma, Ağ pingin yüksek olduğundan oyunlarda ping yaşıyorsun.
Müşteri hizmetleri ile iletişime geçin ve çok online oyun oynadığınızı belirtin ve sizi oyun profiline geçirsinler. Türknet'te böyle bir şey var fakat diğer sağlayıcılarda da vardır diye düşünüyorum.
Vodafone net kullanıyorsan Müşteri hizmetlerinden kontrol ettir ben 16 MBPS internet paketimi 3 ay 8 MBPS kullanmışım panelden hızı düşürmüşler geri aradığımda düzelttiler farketmeyince hızı düşürüyorlar bende tarifem bitince Türknet e geçeçeğim tavsiye ederim arkadaşlarım kullanıyor çok memnunlar
Müşteri hizmetleri ile iletişime geçin ve çok online oyun oynadığınızı belirtin ve sizi oyun profiline geçirsinler. Türknet'te böyle bir şey var fakat diğer sağlayıcılarda da vardır diye düşünüyorum.